Arbeidsrecht advocaat uit Rotterdam inschakelen?

Bent u ontslagen en heeft u hulp nodig bij uw ontslag? Of bent u specifiek op zoek naar een ontslagrecht advocaat omdat u tijdens een proces hulp nodig heeft van een arbeidsrecht advocaat? De specialisten van De Brouwer Advocaten helpen u graag. Daarnaast bieden wij ook vele andere specialismen aan zoals onze letselschade advocaten

Wanneer u een conflict heeft met uw baas is het verstandig een arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen. Heeft u ontslag genomen en wordt dit door uw werkgever betwist? Of is er discussie ontstaan over de manier van ontslag nemen? Dan is het goed voor te stellen dat u op zoek bent naar een advocaat of bemiddelaar die u kan bijstaan tijdens dit conflict.

Het is belangrijk om te weten dat een werkgever u niet zomaar mag ontslaan. Hij dient zich namelijk te houden aan de regels uit het ontslagrecht. Tijdens een ontslagprocedure kan het gebeuren dat beide partijen er samen niet uitkomen. Wanneer dit het geval is, kan er gekozen worden voor een ontslagprocedure via het UWV of de kantonrechter kan worden ingeschakeld.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over of bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? Neem gerust contact met ons op. In de afgelopen 20 jaar hebben de advocaten van De Brouwer meer dan duizend werknemers & werkgevers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van een arbeidsconflict.

 • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
 • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
 • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
 • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

De Brouwer is uw arbeidsrecht advocaat

De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en de hoge betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving. Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.

Heeft u een conflict omtrent ontslag? Schakel dan in een zo vroeg mogelijk stadium een advocaat arbeidsrecht Rotterdam in, ongeacht of u werknemer of werkgever bent. De specialisten van De Brouwer Advocaten hebben ruime ervaring als het gaat om ontslagzaken en kunnen u als geen ander bijstaan in uw zaak. Heeft u bij ons een intake gehad? Dan ontvangt u binnen 24 uur een conceptversie van het processtuk per mail. 

Veel voorkomende arbeidsrecht conflicten

In het geval van een arbeidsconflict is het erg belangrijk om een erkende bemiddelaar in handelszaken in te schakelen. Wij hebben specialisten die al meerdere jaren in het vak zitten en dagelijks met ontslagsituaties te maken hebben. Zij zijn uitermate geschikt om u te begeleiden.

Wanneer u wordt geconfronteerd met een ontslag, kunnen hier verschillende redenen of oorzaken voor zijn, bijvoorbeeld:

 • Ontslag op staande voet
 • Tijdens ziekte of zwangerschap
 • Wegens een verstoorde werkrelatie
 • Met wederzijds goedvinden
 • Wegens faillissement of reorganisatie
 • Om bedrijfseconomische redenen
 • Ontslag in de proeftijd

Neem contact op

Specialismen van een advocaat arbeidsrecht

Er zijn binnen het arbeidsrecht tal van advocaten werkzaam en verschillende specialismen en werkzaamheden te onderscheiden. Denk hier bijvoorbeeld aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst, overnames van bedrijven en omgaan met ziekte en re-integratie.

Maar ook wanneer u een conflict heeft met het concurrentiebeding in uw contract of een vaststellingsovereenkomst wilt opstellen bent u bij De Brouwer Advocaten aan het juiste adres. Heeft u een conflict opgelopen tijdens één van de zojuist genoemde situaties? Neem dan vrijblijvend contact op met De Brouwer Advocaten. Wij staan u graag bij.

Hoeveel kost een arbeidsrecht advocaat?

Voor juridische bijstand in een procedure kunt u bij ons kiezen voor een vaste prijsafspraak of voor een vast uurtarief. De Brouwer Advocaten Rotterdam staat zowel werkgevers als werknemers bij. Doordat wij beide kanten van de medaille kennen, kunnen wij goed inschatten hoe lang een zaak ongeveer duurt. Dit betekent dat wij u vooraf duidelijkheid kunnen geven over een vaste prijs voor een bepaalde zaak. Advies nodig? Onze afdeling advocatenkantoor arbeidsrecht met veel kennis en ervaring helpt u graag verder.

Kies voor De Brouwer Advocaten Rotterdam

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of wilt u een advocaat arbeidsrecht inschakelen voor het afhandelen van vragen omtrent het arbeidsrecht? Onze beste advocaat in arbeidsrecht helpt u graag verder met juridisch advies omtrent arbeidsrecht. De Brouwer Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en staat u graag bij tijdens het proces.

Ons advocatenkantoor kent specialisten die al jaren in het vak zitten en elke dag ontslagsituaties begeleiden. Op basis van onze ervaring ontwikkelden we een super handig online platform: ontslag-balie.nl. Duizenden mensen vinden hier elke maand een antwoord op al hun ontslagvragen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijk gesprek.

Naast specialisten op het gebied van arbeidsrecht, kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een huurrecht advocaat.

Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken via e-mail (info@debrouweradvocaten.nl) of telefoon (010 268 18 45). Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment het contactformulier op onze website invullen.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019