Hulp bij ontslag

Bent u ontslagen door uw werkgever en weet u niet precies wat u nu moet doen? Het is goed voor te stellen dat u graag advies wilt van een ervaren specialist. Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u graag verder. Afhankelijk van de reden waardoor uw arbeidscontract is beëindigd, kunnen onze specialisten u voorzien van passend advies. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u wordt ontslagen wegens bedrijfseconomische redenen of omdat u langdurig arbeidsongeschikt bent. Daarnaast kunnen persoonlijke redenen ook een rol spelen. Onze ervaren advocaten helpen u graag verder in iedere situatie. Hulp bij de ontslagprocedure zorgt ervoor dat u minder in onzekerheid zit en precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen of een arbeidsrecht advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Belangrijke zaken om te regelen na ontslag

“Ik ben ontslagen, wat nu?” is een logische gedachte wanneer uw werkgever heeft aangegeven dat uw arbeidscontract wordt beëindigd. U moet namelijk een aantal zaken regelen bij ontslag. Wordt u bijvoorbeeld ontslagen buiten uw schuld om? Dan heeft u mogelijk recht op een ontslagvergoeding of een uitkering zoals de werkloosheidsuitkering. U dient zich er daarnaast bewust van te zijn dat uw inkomen na ontslag lager zal zijn. Verdiept u zich daarom in de mogelijkheden tot eventuele toeslagen en de gevolgen voor uw pensioen. Wilt u hierbij graag de hulp van een ervaren specialist? De advocaten van De Brouwer Advocaten kunnen u natuurlijk niet helpen bij het vinden van een nieuwe baan, maar wel bij andere bijkomende vragen over het ontslag zelf. Wilt u bijvoorbeeld weten of uw werkgever wel het recht heeft u te ontslaan en of u eventueel nog in hoger beroep kunt gaan? De Brouwer Advocaten helpt u graag verder tijdens dit proces. Dankzij de jarenlange ervaring met het arbeidsrecht weten onze advocaten u te helpen met passend advies. 

Mag ontslag tijdens ziekte?

Heeft u specifieke vragen over ontslag tijdens ziekte? Ook dan staan onze advocaten voor u klaar! Wanneer u langdurig ziek bent mag uw werkgever u in principe niet ontslaan in de eerste twee jaar dat u ziek bent. Hierbij gelden natuurlijk ook uitzonderingen in bijzondere situaties. Wilt uw werkgever u ontslaan tijdens ziekte? En wilt u graag rechtsbijstand tijdens dit proces? De Brouwer Advocaten heeft alle nodige kennis in huis om u hierbij van dienst te zijn. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en onduidelijkheden. 

De Brouwer Advocaten helpt u verder

U bent ontslagen door uw werkgever en wilt graag weten wat u nu moet doen. Een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat kan u hierbij het beste helpen! De advocaten van De Brouwer Advocaten hebben jarenlange ervaring met dit rechtsgebied en kunnen u daardoor helpen met passend advies op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag gebruik maken van de expertise van De Brouwer Advocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 010 – 423 00 19 of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019