Familierecht advocaat

Wilt u een familierecht advocaat inschakelen? Of bent u op zoek naar advies omtrent uw echtscheiding, geboorte van uw kind of advies over samenwonen met uw partner? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten in Rotterdam. Bij De Brouwer Advocaten zijn diverse familierecht advocaten in dienst met meer dan 20 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor alle juridische zaken omtrent familierecht, waaronder huwelijken, geboortes zoals erkenning vaderschap, recht op alimentaties en meer. U kunt immers een familierecht advocaat inschakelen bij alle facetten van het leven. Doordat familiekwesties veelvuldig persoonlijke en emotionele aangelegenheden zijn, doen wij ons uiterste best om uw zaak met gevoel en zorg af te ronden. Samen met ú komen we immers tot een juiste oplossing voor alle partijen.

U kunt een familierecht advocaat van De Brouwer Advocaten inschakelen bij diverse kwesties. Denkt u bijvoorbeeld aan de geboorte van uw kind, het overlijden van uw partner of regelingen omtrent alimentatie. Indien u zich in één van deze kwesties herkent, raden wij u aan om een advocaat gespecialiseerd in familierecht in te schakelen en geen mediation. Bijvoorbeeld onze advocaten gespecialiseerd in alimentatie. De Brouwer Advocaten kan u ondersteunen met de afwikkeling zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Lees vooral verder.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft hulp van een advocaat nodig? Neem contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor alle juridische zaken omtrent familierecht, waaronder huwelijken, geboortes, alimentaties en meer. Wij hebben diverse familierecht advocaten in dienst met meer dan 20 jaar ervaring.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Familierecht advocaat inschakelen

De meeste mensen schakelen een advocatenkantoor gespecialiseerd in familierecht in bij een echtscheiding. Bij sprake van een echtscheiding zijn er niet alleen gevolgen op persoonlijk vlak, maar zijn er ook op juridisch vlak diverse zaken die afgehandeld moeten worden. Dit kan het verdelen van het vermogen zijn, het bepalen van een (mogelijke) alimentatie, het verkopen van een echtelijke woning of het afhandelen of wijzigen van de huwelijksvoorwaarden. Het komt dan ook vaak voor dat u hier een advocaat voor echtscheidingen in moet schakelen. De rol van een advocaat is om u en uw ex-partner op alle mogelijke facetten te ondersteunen. Het is voor iedereen die te maken heeft met een echtscheiding (ouderschapsplan, scheiding van tafel en bed en ontbinding van het huwelijk na scheiding van tafel en bed), voorlopige voorzieningen die gelden tijdens de scheidingsprocedure over het gebruik van de woning, de toevertrouwing van de kinderen, omgangsregeling en alimentatie. Indien u ook te maken heeft met de fiscale regels omtrent de financiële afwikkeling, kunt u ook bij De Brouwer Advocaten terecht voor hulp.

De advocaten van De Brouwer Advocaten zullen samen met u en uw ex-partner tot duidelijke en eerlijke afspraken komen. Het is van belang voor beide partijen en de kinderen dat alle kwesties juist afgewikkeld worden. Bij De Brouwer Advocaten bent u verzekerd van een betrouwbare en eerlijke samenwerking. Wij helpen ú graag verder.

 

Familierecht advocaat bij echtscheiding

Indien u en uw partner willen scheiden, is het verplicht om een advocaat in te schakelen. De echtscheidingsprocedure wordt immers pas in gang gezet bij het indienen van een verzoekschrift bij de rechtbank. Een familierecht advocaat zal dit verzoek indienen voor u en uw ex-partner (ongeacht wie de echtscheiding heeft aangevraagd).

Naast het indienen van een verzoekschrift bij de rechtbank, zijn er nog andere zaken die geregeld moeten worden om definitief te scheiden. Zoals reeds besproken moet er (mogelijk) een kinder- en/of partneralimentatie vastgesteld worden, moet de huwelijksgoederengemeenschap verdeeld worden en worden de huwelijksvoorwaarden afgehandeld. Onze advocaten zullen samen met u en uw ex-partner tot eerlijke en duidelijke afspraken komen. Het is voor alle partijen en de kinderen van belang dat de kwesties juist afgehandeld worden—zodat niemand voor vervelende verassingen komen te staan.

 

Familierecht advocaat bij geboorte kind

Bij de geboorte of adoptie van uw kind, raden wij u aan om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. De Brouwer Advocaten is onder andere gespecialiseerd in personenrecht en in familierecht en helpt u graag! Bij een geboorte zijn er diverse juridische zaken die geregeld moeten worden. Denkt u hierbij aan een erkenning of een gerechtelijke vaststelling van het ouderschap of adoptie. Indien u en uw partner niet getrouwd zijn of zich in een geregistreerd partnerschap bevinden, zijn er andere zaken ter sprake. Bij het laatste geval adviseren wij u om een advocaat gespecialiseerd in familierecht in te schakelen. U wilt immers ook dat alles voor uw kind zo goed mogelijk geregeld is. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Familierecht advocaat bij samenwonen

Het Burgerlijk Wetboek, waarop het familierecht gebaseerd is, kent geen personen die samenwonen. De wet kent officieel slechts personen die een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan of getrouwd zijn. Indien u en uw partner gaan samenwonen en u graag wilt dat alles op juridisch gebied goed geregeld is, kunt u een familierecht advocaat inschakelen. Samen met u en uw partner wordt er gekeken naar de regelingen die u moet treffen.

 

Contact opnemen met De Brouwer Advocaten?

Wilt u de beste familierecht advocaat in Rotterdam inschakelen? Of bent u op zoek naar advies omtrent één van de bovengenoemde facetten van familierecht? Vul dan ons contactformulier in of bel ons. Bij De Brouwer Advocaten vindt u een tal van gespecialiseerde advocaten. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres met al uw familierecht gerelateerde vraagstukken.

U kunt bereiken door te bellen naar 010 – 423 00 19 of door een mail te sturen naar info@debrouweradvocaten.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

De Brouwer Advocaten werd in 2004 opgericht Winston de Brouwer. Hij beschikt over meer dan 13 jaar ervaring in het privaat en publiekrecht. Samen met een team van advocaten, juristen en juridisch medewerkers werken zij verder aan de uitbouw van het kantoor. De Brouwer Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het privaatrecht (arbeidsrecht advocaten , ondernemingsrecht, letselschade advocaten, personen- en familierecht advocaten en jeugdrecht) en publiekrecht (bestuursrecht en strafrecht) en het huur- en vastgoedrecht. Voor een huurrecht advocaat kunt u bij ons terecht. Binnen deze domeinen biedt De Brouwer Advocaten een volledige dienstverlening aan ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019

Meest gestelde vragen

Waarom een familierecht advocaat inschakelen?

Een familierecht advocaat kan u helpen met diverse juridische zaken omtrent familierecht. Denk hierbij aan huwelijken, geboortes, alimentaties en erkenning van het vaderschap. Een familierecht advocaat kan ingeschakeld worden bij alle facetten in het leven. Door deze familiekwesties zijn het vaak zeer persoonlijke en emotionele aangelegenheden. Onze advocaten komen samen met u tot een juiste oplossing voor alle partijen en proberen uw zaak met gevoel en zorg af te ronden.

Wat kan een familierecht advocaat voor mij betekenen?

Meestal wordt een familierecht advocaat ingeschakeld bij een echtscheiding. Hierbij moet bijvoorbeeld een verzoekschrift ingediend worden bij de rechtbank. Onze advocaten dienen dit verzoek in voor u en uw ex-partner. Maar ook bij de geboorte of adoptie van een kind wordt aangeraden een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Want ook hierbij moeten juridische zaken geregeld worden. Denk aan erkenning of een gerechtelijke vaststelling van het ouderschap of adoptie. Een familierecht advocaat kan ook iets betekenen als het gaat om samenwonen. Wilt u graag samenwonen en dit juridisch goed geregeld hebben? Schakel ook dan een familierecht advocaat in.

Waarom een familierecht advocaat van De Brouwer Advocaten?

Wilt u de beste familierecht advocaat in Rotterdam inschakelen? Dan bent u bij De Brouwer Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten kiezen samen met u de juiste strategie en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Onze advocaten hebben een sterke academische bagage en blijven zich bijscholen. Hierdoor bent u gegarandeerd van betrouwbaar up-to-date advies. Wij handelen snel en accuraat. Vul eenvoudig ons online contactformulier in.