Echtscheidingsprocedure

Heeft u advies nodig over een echtscheidingsprocedure? Of wilt u een echtscheidingsverzoek doen bij de rechtbank? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. Wij zorgen er als professionals voor om uw echtscheidingsprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij ons kunt u terecht voor echtscheidingen, mediations,  omgangsregelingen, alimentatie berekeningen, gezagszaken en nog veel meer. Een echtscheiding is een schokkende en ontwrichtende gebeurtenis in het leven. Het is erg belangrijk dat uw belangen behartigd worden door een specialist. Wilt u dus een echtscheidingsadvocaat inschakelen? Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u om uw recht te verhalen. 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over een echtscheidingsprocedure? Of wilt u een echtscheidingsverzoek doen bij de rechtbank? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Echtscheidingsadvocaat bij gemeenschappelijk verzoek

Op het moment dat beide partijen het eens zijn met de echtscheiding, dan kan er een gezamenlijk verzoek worden ingediend door een advocaat of mediator. Het voordeel van een gemeenschappelijk verzoek is dat er maar een echtscheidingsadvocaat ingeschakeld moet worden. U bent dan ook maar eenmalig een tarief verschuldigd, dat is anders dan bij een eenzijdig verzoek. Bij een gezamenlijke verzoek is het belangrijk dat u onderstaande documenten opvraagt:

  • Afschrift van de huwelijksakte
  • BRP-uittreksel van u en uw partner
  • Afschrift van de geboorteakte van ieder minderjarig kind

Indien u minderjarige kinderen heeft, dan dient u een ouderschapsplan op te stellen. Kinderen tussen de 18 en 21 jaar worden ook betrokken bij de plannen. Het gaat hier voornamelijk om de kosten van onderhoud en studie van uw  kinderen. Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u met dit proces en kunt u betrouwbaar en eerlijk advies verwachten. 

 

Een echtscheiding bij eenzijdig verzoek

Wilt u een echtscheidingsverzoek indienen, maar is uw partner het niet eens met de echtscheiding of de gevolgen hiervan? Dan kunt u ervoor kiezen om een eenzijdig verzoek in te dienen. Hierbij is het verplicht om ieder een ander advocaat in te schakelen. Uw verzoekschrift zal dan ook naar uw partner worden gestuurd. Uw partner heeft dan ook de mogelijkheid om een verweerschrift in te dienen. Dit proces brengt veel veranderingen met zich mee. Daarom is het belangrijk dat u een specialist inschakelt tijdens het echtscheidingsprocedure zodat u weet dat uw probleem met zorg behandeld wordt. Bij De Brouwer Advocaten kunt u verwachten dat uw kwestie met zorg behandeld wordt. Wij zullen u in heel het proces bijstaan.

Waarom kiezen voor De Brouwer Advocaten?

Een echtscheidingsprocedure brengt veel emoties met zich mee. Bij De Brouwer Advocaten kunt u verwachten dat wij uw recht zullen verhalen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met echtscheidingsprocedure waardoor u weet dat uw probleem opgelost kan worden. Onze specialisten zullen u door heel dit proces helpen en met u de vervolgstappen bespreken. Bij De Brouwer Advocaten kunt u een snelle en adequate afhandeling van de zaak verwachten. Met tientallen jaren ervaring bent u bij De Brouwer Advocaten hiervoor aan het goede adres.

Een echtscheidingsadvocaat inschakelen?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog enige vragen? Of wilt u een echtscheidingsspecialist van De Brouwer Advocaten inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om uw echtscheidingsprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de site in te vullen. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of bellen naar 010 423 00 19. Wij zijn op werkdagen van 09:00-17:00 bereikbaar. 

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019