Concurrentiebeding advocaat

Een concurrentiebeding in een arbeidsovereenkomst verbiedt de werknemer om concurrerende werkzaamheden te verrichten tijdens en na beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Om welke periode het hierbij gaat, wordt ook benoemd in de overeenkomst. Heeft u een concurrentiebeding in uw arbeidsovereenkomst staan? En wilt u hier graag meer over weten? Of bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? Onze advocaten kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring juridisch advies voor arbeidsrecht verschaffen. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en helpen u graag verder tijdens dit proces. Een concurrentiebeding advocaat van De Brouwer Advocaat staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Geldigheid van een concurrentiebeding

Wanneer in uw arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding is opgenomen, geldt deze niet alleen tijdens de looptijd van uw arbeidsovereenkomst, maar ook nadat uw contract is beëindigd. Bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u graag een eigen onderneming starten? Maar staat het concurrentiebeding van uw oude arbeidsovereenkomst u hierbij in de weg? Of wilt u het concurrentiebeding aanvechten bij ontslag? Ga dan in gesprek met uw ex-werkgever en kijk of u samen andere afspraken kunt maken. Lukt dit helaas niet? Dan kunt u er altijd voor kiezen om een concurrentiebeding advocaat in te schakelen. Bij De Brouwer Advocaten hebben we jarenlange ervaring met dergelijke situaties, waardoor wij u het beste kunnen voorzien van passend advies. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor advocaten gespecialiseerd in arbeidsovereenkomsten

Schakel De Brouwer Advocaten in

Wilt u graag meer weten over wat ons team van specialisten voor u kan betekenen? Of wilt u gebruikmaken van de expertise van De Brouwer Advocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder! Ook wanneer u onterecht ontslagen bent. Schakel dan onze ontslagrecht advocaat in of onze letselschade advocaten in geval van letselschade. Voor juridische bijstand of advies op maat kunt u ons telefonisch bereiken via 010 423 00 19. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier, of mailen naar: info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019