Juridisch advies arbeidsrecht

Bent u ontslagen of wordt u binnenkort ontslagen? Bent u op zoek naar juridisch advies over uw ontslag? Bij De Brouwer Advocaten Rotterdam kunnen wij u juridisch advies geven over alle zaken die met arbeidsrecht te maken hebben. Zo gaat het bij arbeidsrecht niet alleen om ontslagrecht advocaat, maar ook om zaken over arbeidsvoorwaarden, ziekte en re-integratie. Wij kunnen ook advies geven over zaken als arbeidsvoorwaarden, ziekte en re-integratie. Andere aspecten waarbij wij u ook kunnen ondersteunen zijn zaken rond achterstallige loonbetalingen en bedrijfsongevallen. Bij ons vindt u de kennis en ervaring die nodig is om in verschillende situaties rond arbeidsrecht het passende advies te geven.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over of bent u op zoek naar juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht? Neem gerust contact met ons op. In de afgelopen 20 jaar hebben de advocaten van De Brouwer meer dan duizend werknemers & werkgevers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van een arbeidsconflict.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Arbeidsrecht en een arbeidsovereenkomst

Heeft u juridisch advies nodig wanneer het gaat om een arbeidsovereenkomst? Onze arbeidsrechtsadvocaten kijken graag met u mee. Welke elementen horen er in een arbeidsovereenkomst? Zaken als de gezagsverhouding, loonbetaling en de te verrichten werkzaamheden. Is dit allemaal duidelijk opgenomen in de overeenkomst? Wat als u zelf of uw werknemers flexibel werken? En hoe gaat het arbeidsrecht om met werken op ZZP basis? Dit zijn allemaal terechte vragen en de specialisten binnen ons kantoor kunnen deze vragen met u behandelen en op een juiste manier juridisch advies geven. Bent u werkgever en heeft u vragen over het opstellen van een overeenkomst en het juist toepassen van arbeidsrecht? Bent u werknemer en heeft u vragen over een overeenkomst? Neem contact met ons op voor passend advies. Onze arbeidsovereenkomst advocaat kijkt bijvoorbeeld graag met u mee.

Vergoeding bij ontslag

Met de WWZ, Wet Werk en Zekerheid, is er een wettelijk recht op vergoeding ontstaan. Deze regeling is van toepassing wanneer iemand minstens twee jaar in dienst is geweest. Voor de berekening van deze vergoeding en de hoogte, zijn er regels vastgelegd in het arbeidsrecht. Er zijn tal van voorwaarden om rekening mee te houden, zoals de lengte van het dienstverband en de leeftijd. De Brouwer Advocaten Rotterdam kan u bijstaan wanneer u werkgever bent en er zeker van wilt zijn dat u de juiste vergoeding toepast voor werknemers. Bent u werknemer en wilt u er zeker van zijn dat u een passende vergoeding ontvangt, uiteraard kunnen wij ook dan een passend advies geven.

Neem contact op

Werknemer of werkgever

Onze juristen kunnen zowel werknemers als werkgevers bijstaan. Als werknemer zult u met arbeidsrecht in aanraking komen vanaf het moment dat u in loondienst gaat, bijvoorbeeld wanneer het gaat om algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomst, contracten, ontslag of conflicten met de werkgever. Mag u ontslagen worden en heeft u dan recht op een vergoeding? Wat als u voor langere tijd ziek bent, mag uw werkgever u dan verplichten om toch weer aan het werk te gaan? Het arbeidsrecht biedt uitkomst in deze situaties en onze advocaten arbeidsrecht kunnen u helpen met deze vragen. Een goede arbeidstoekomst is belangrijk en daarom is het verstandig altijd passend juridisch advies in te winnen van een specialist. Bij geschillen tussen werknemers en werkgever kan er tevens meegekeken worden door onze vaststellingsovereenkomst advocaat.

Wanneer u werkgever en ondernemer bent, zult u veel in aanraking komen met juridisch vraagstukken en onderwerpen die met arbeidsrecht te maken hebben. Een specialist is onmisbaar wanneer het om juridisch advies voor arbeidsrecht gaat. Onze ervaren juristen kunnen u helpen met alle zaken rond wet- en regelgeving van arbeidsrecht. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe het werkt met een ontslagdossier of hoe u een eventuele reorganisatie zou kunnen afhandelen? Zijn er arbeidsovereenkomsten die u wilt wijzigen of wilt laten opstellen door een ervaren jurist? De advocaten van ons kantoor staan u graag bij en hebben jarenlange ervaring. Bovendien zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en veranderingen binnen het arbeidsrecht.

Ons kantoor hanteert verschillende vaste tarieven en het is mogelijk om te kiezen voor een vaste prijsafspraak. Bovendien is het mogelijk om te werken met een vast uurtarief.

Neem contact op met De Brouwer Advocaten Rotterdam

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of wilt u juridisch advies betreffende arbeidsrecht? Wilt u direct een advocaat inschakelen voor het afhandelen van vragen rond arbeidsrecht? U kunt eenvoudig een bericht achterlaten via ons contactformulier of neem via email of telefoon contact met ons op via info@debrouweradvocaten.nl of telefonisch via 010-423 00 19. Ons kantoor is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 17:00.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019