Vaststellingsovereenkomst advocaat

Bent u in een situatie terecht gekomen waarbij u en uw werkgever de samenwerking niet willen voortzetten, dan kan dit leiden tot een ontslag met wederzijds goedvinden. Een dergelijk ontslag wordt vastgesteld in een vaststellingsovereenkomst. Het is een belangrijk document en kan wanneer niet goed opgesteld, verstrekkende gevolgen hebben. Het is daarom van belang om goed juridisch advies in te winnen, wij van De Brouwer Advocaten zijn gespecialiseerd in onder andere arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten kunnen u ondersteunen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een arbeidsrecht advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Wat is opgenomen in een vaststellingsovereenkomst?

In de overeenkomst worden verschillende afspraken vastgelegd over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst Zaken als de einddatum van het contract, de mogelijke ontslagvergoeding en hoe er wordt omgegaan met het uitbetalen van vakantiedagen. Verder wordt in deze overeenkomst het concurrentiebeding behandeld, het inleveren van bedrijfseigendommen, wel of niet vrijgesteld worden van werkzaamheden en het eventueel veiligstellen van de WW-uitkering. Voornamelijk het concurrentiebeding is een lastig element in deze vaststellingsovereenkomst. Een concurrentiebeding advocaat kan met u meekijken naar de mogelijkheden. 

Een vaststellingsovereenkomst is de laatste stap als het gaat om ontslag met wederzijds goedvinden. Wanneer u te maken krijgt met een arbeidsconflict is het van belang om een erkende bemiddelaar in de arm te nemen. Ons kantoor heeft specialisten in dienst die al jaren in het vak zitten en dagelijks ontslag situaties begeleiden. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen ondersteunen naar een zo goed mogelijke regeling. Onze ontslagrecht advocaten denken graag met u mee. 

De Brouwer Advocaten ondersteunt zowel werkgevers als werknemers, dit maakt dat wij beide kanten van de medaille goed kennen. We kunnen u goed ondersteunen en vooraf een goede inschatting maken van de lengte van een zaak. Voor u schept dit duidelijkheid en een goed beeld van de kosten. Heeft u vragen over een vaststellingsovereenkomst of andere arbeidsrecht gerelateerde vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 010 268 11 00 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ons ook mailen via info@debrouweradvocaten.nl.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019