mr. W.H.J.W. de Brouwer

Bij zijn cliënten (alsmede binnen de balie) geldt Winston als een doortastende en betrokken advocaat. Nee is geen optie!

Nieuwe zaken maken Winston enthousiast, wat dan weer leidt tot creativiteit.

In Maastricht studeerde Winston naast Nederlands recht ook fiscaal –, en Europees recht. Nadat Winston zijn scriptie had verdedigd bij prof. Gerrit van Maanen heeft hij zich verder gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht (waaronder letselschade advocaat en andere slachtoffer zaken). Daarnaast behandelt Winston ook algemeen civiele zaken met een voorkeur voor arbeidsrecht.

Nadat Winston in 2004 als advocaat werd beëdigd duurde het dan ook niet lang voordat hij (nog tijdens zijn advocatenopleiding) succesvol een eigen kantoor oprichtte. Veel cliënten meldden zich en al snel groeide de praktijk zodanig dat Winston zijn team moest uitbreiden en versterken tot wat vandaag is: team DBA. De Brouwer Advocaten heeft zeer ervaren en succesvolle advocaten in dienst. Onder andere arbeidsrecht advocaten, echtscheidingsadvocaten en familierecht advocaten in de breedste zin van het woord.

Winston is aangesloten bij de Nederlandse orde van Advocaten (NovA) en lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)."Damn the torpedoes, full speed ahead!"