mr. W.H.J.W. de Brouwer

In Maastricht studeerde Winston naast strafrecht ook fiscaal–, en Europees recht. Nadat Winston zijn scriptie had verdedigd bij prof. Gerrit van Maanen (dood door schuld) is hij verhuisd naar Rotterdam om bij meerdere strafpleiters te werken waaronder mrs. Harff, Moszkowicz, Catsman & Ong Sien Hien. Hier ontdekte hij zijn passie voor strafrecht.

Winston behandelde met succes vele moord- en doodslagzaken, waarbij een groot succes een vrijspraak is en een kleiner succes een vonnis kan zijn dat (ver)onder de strafeis van de officier van Justitie uitkomt.

Met de Rotterdamse haven vlakbij heeft Winston ook ervaring opgedaan in strafzaken betreffende de (internationale) drugshandel, liquidaties en witwassen. Winston behandelt voornamelijk grotere drugszaken, waarbij moet worden gedacht aan hoeveelheden van 2000 tot 4000 kilo.

Niet alle zaken krijgen media-aandacht en vooral witwaszaken worden vaak buitengerechtelijk afgedaan. Kijk bij tabblad media voor een gedeelte van het trackrecord van Winston."Damn the torpedoes, full speed ahead!"