Strafrecht

  • Verkeersdelicten
  • Geweldsdelicten
  • Diefstal
  • Drugsdelicten
  • Moord
  • Zedendelicten
  • CJIB-zaken

Voor wie?

Ons kantoor treedt zowel voor daders als voor slachtoffers op. Wij raden aan om reeds in het kader van een eerste verhoor contact op te nemen met ons kantoor, dit om te vermijden dat bepaalde zaken worden verklaard die later nadelig zouden kunnen uitvallen of om bepaalde (bijkomende) onderzoeksdaden te vorderen, maar ook wanneer u het kantoor raadpleegt nadat u een dagvaarding mocht ontvangen, zullen wij u bijstaan met de beste verdediging. Ook voor het neerleggen van een klacht of de vrijgave van in beslag genomen goederen, kan u bij ons kantoor terecht.

Waarom wij?

De Brouwer Advocaten is gespecialiseerd in alle soorten strafzaken.
De primaire taak van de (strafrecht)advocaat bestaat erin als woordvoerder op te treden voor mensen die in hun rechten bedreigd worden. Hoewel ons kantoor meestal een low profile aanpak verkiest (in het belang van de cliënt), zijn er verschillende zaken die de pers haalden, waarin het kantoor optrad.

Kosten

Particulieren met een laag inkomen kunnen meestal in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (de zogenaamde toevoeging). Dit houdt in dat de overheid de advocaat betaalt, terwijl de cliënt slechts een eigen bijdrage hoeft te betalen, die afhankelijk is van het inkomen.

Particulieren die buiten deze categorie vallen kunnen voor onze juridische bijstand in een procedure kiezen voor een vast prijsafspraak of voor een vast uurtarief.

Vaste tarieven strafrecht

Bent u betrokken bij een strafzaak? In dat geval kunt u zich beter laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat. Wilt u vooraf weten wat uw kosten hiervoor zijn? Dat kan! Hieronder treft u onze vaste tarieven aan op het gebied van strafzaken:

Bijstand bij een (gerechtelijke) procedure

Behandeling OM-zitting € 1.500,-
Behandeling OM-zitting (rijden onder invloed) € 1.500,-
Behandeling zaak bij de Politierechter € 1.500,-
Behandeling zaak bij de Meervoudige Strafkamer  € 2.500,-
Klacht tegen politieoptreden € 1.500,-
Rijbewijs terugvorderen (bezwaar)  € 1.500,-
Rijbewijs terugvorderen (beroep) € 1.500,-
Vordering benadeelde partij € 1.500,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn vanaf-prijzen, inclusief btw en exclusief griffierechten en verschotten. Wij hanteren voor de vaste tarieven geen kantoorkosten. Voor ondernemers is de btw aftrekbaar.

Bent u betrokken in een strafzaak en ziet u hierboven niet een vast tarief staan voor uw kwestie? Neem contact op met ons kantoor tel: 010 – 423 00 19, zodat wij voor u een prijsafspraak op maat kunnen voorstellen.