Letselschade advocaat

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval, kunt u verschillende soorten letsel oplopen. Hier kunnen mogelijk grote lichamelijke, psychische en ook financiële gevolgen aan vast zitten. De Brouwer Advocaten uit Rotterdam kan u met een dergelijke situatie ondersteunen door een letselschade advocaat te leveren die u bijstand kan geven. Wanneer u ons inschakelt heeft u alle rust om te herstellen en weet u dat de afhandeling van uw letselschade in goede handen is.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of letselschade? Neem gerust contact op met onze letselschadeadvocaten. In de afgelopen 20 jaar hebben de advocaten van Advocaat voor Letselschade meer dan duizend slachtoffers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van het ongeval.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Er zijn tal van verschillende vormen van letsel die kunnen ontstaan naar aanleiding van een ongeval. Voor iedere vorm van letsel die u mogelijk heeft opgelopen is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Enkele veelvoorkomende vormen van fysiek letsel zijn: botbreuken, brandwonden, fracturen, kneuzingen, nekletsel, tandletsel, en whiplash. Vaak kunt u een schadevergoeding claimen na een ongeval.

Daarnaast zijn er ook zaken als een posttraumatische stressstoornis of psychisch letsel. Bij deze vormen van letsel heeft u mogelijk recht op een letselschade vergoeding. Het ongeval waar u het letsel oploopt kan verschillend van aard zijn. Denk aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval, ongeval door dieren maar ook een medische misser.

Het maakt niet uit welke vorm van letsel u heeft opgelopen en hoe u dit heeft opgelopen. Een ongeluk zit een klein hoekje zo kan u als voetganger aangereden zijn.  Letsel zorgt altijd voor ongemak en veel hinder in de dagelijkse zaken. Wanneer u letsel heeft opgelopen kunt u mogelijk niet meer werken of heeft u hulp nodig in het huis. Het kan gebeuren dat u door het letsel niet meer kunt autorijden en dat u daarom vervoer moet regelen om naar een specialist te kunnen gaan. Dit zorg direct voor extra uitgaven. Door het ongeval kunt u mogelijk niet meer werken en zullen inkomsten (deels) wegvallen. Er is een direct verband tussen het ongeval en de schade die u lijdt.

 

Recht op letselschade vergoeding

Letselschade oplopen is erg vervelend. Wanneer de schade niet uw eigen schuld is, kunt u de andere partij aansprakelijk stellen en heeft u mogelijk recht op een letselschade vergoeding. Een goede letselschade advocaat is bij dit proces onmisbaar. De Brouwer Advocaten kan u voorzien een letselschadeadvocaat en deze kan u bijstaan met goed advies en daadkrachtig optreden.

Er zijn tal van kosten die vergoed dienen te worden. Vaak realiseert u zelf niet welke kostenposten dit kunnen zijn. De aansprakelijke partij moet de werkelijke geleden schade vergoeden maar ook nog de te lijden schade. Er zijn verschillende factoren die tijdens een letselschade zaak vergoed kunnen worden, denk daarbij aan medische kosten, verlies van inkomsten, smartengeld bij emotioneel letsel, materiële schade en wettelijke rente. Wanneer u niet meer kunt werken, dan dient ook dit vergoed te worden. Met een van onze specialisten kunt u goed inventariseren waar u mogelijk recht op hebt.

Waarom kiezen voor een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten?

Ons kantoor bestaat sinds 2004. Sinds de oprichting werken wij exclusief voor slachtoffers en hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring opgebouwd met het afhandelen van letselschade. In de afgelopen jaren hebben wij honderden, zo niet duizenden slachtoffers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van een ongeval en het ontstane letsel. Wij staan ook ú graag bij met een letselschade advocaat op een no cure no pay basis. We doen er alles aan om altijd en overal zo snel mogelijk bereikbaar te zijn. We staan voor een snelle afhandeling van uw letselschade zaak. De letselschade advocaten van ons kantoor kunnen u goed informeren over de aansprakelijkheid en de mogelijkheden die u heeft.

Kosten voor een letselschade advocaat

In de wet is vastgelegd dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten van rechtsbijstand moet betalen. Het ongeval heeft er immers voor gezorgd dat er hulp ingeschakeld moest worden. Wij spreken van tevoren met u af dat de kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of wilt u een letselschade advocaat inschakelen voor het afhandelen van letselschade? U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier of neem via email of telefoon contact met ons op via respectievelijk info@debrouweradvocaten.nl of via 010-423 00 19. De Brouwer Advocaten is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 17:00.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoe kan een letselschade advocaat helpen?

Bij een ongeval kunt u verschillende soorten letsel oplopen. Dit heeft mogelijk grote psychische, lichamelijke en financiële gevolgen. Een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten kan u in een dergelijke situatie bijstaan door u de bijstand te geven die u verdient. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de afhandeling van de letselschade en kunt u zich focussen op het herstel.

Wanneer kan ik een letselschade advocaat inschakelen?

Ongevallen kunnen de oorzaak zijn voor verscheidene vormen van letsel. Het is voor iedere vorm van letsel verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Denk hierbij aan fysiek letsel zoals botbreuken en kneuzingen, maar ook aan psychisch letsel. Voor deze vormen van letsel na een ongeval kunt vaak een schadevergoeding claimen. Een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten helpt u graag bij het afhandelen van de letselschade.

Waarom kiezen voor De Brouwer Advocaten?

De letselschade advocaten van De Brouwer Advocaten werken uitsluitend voor slachtoffers met als resultaat een enorme hoeveelheid aan ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij honderden tot duizenden slachtoffers geholpen in hun strijd tegen de gevolgen van een ongeval. Daarnaast helpen wij u graag op een no cure no pay basis. We doen er alles aan om altijd en overal bereikbaar te zijn voor een snelle afhandeling van de zaak.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019