Letselschade advocaat

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval, kunt u verschillende soorten letsel oplopen. Hier kunnen mogelijk grote lichamelijke, psychische en financiële gevolgen aan vast zitten. De Brouwer Advocaten uit Rotterdam kan u met een dergelijke situatie ondersteunen door een letselschade advocaat te leveren, welke u bijstand kan geven. Wanneer u ons inschakelt, heeft u alle rust om te herstellen. U weet dat dat de afhandeling van uw letselschade in goede handen is. Wij helpen cliënten door heel Nederland.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of letselschade? Neem gerust contact op met onze letselschadeadvocaten. In de afgelopen 20 jaar hebben de advocaten van Advocaat voor Letselschade meer dan duizend slachtoffers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van het ongeval.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Er zijn veel verschillende vormen van letsel die kunnen ontstaan naar aanleiding van een ongeval. Voor iedere vorm van letsel die u mogelijk heeft opgelopen, is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Onze letselschade advocaten weten precies of u recht op een schadevergoeding heeft na bijvoorbeeld een ongeval of een medische fout. Zowel materiële als immateriële schade kunt u verhalen op de tegenpartij. Vaak kunt u een schadevergoeding claimen na een ongeval

Naast fysiek letsel zoals botbreuken, brandwonden of kneuzingen, kunt u ook psychisch letsel overhouden aan een ongeval. Dit letsel kan uiteindelijk uitmonden in een posttraumatische stressstoornis. Wanneer u de hulp van een advocaat inschakelt, helpt deze letselschade specialist u met het claimen van letselschade. De manieren waarop u letsel oploopt, kunnen erg uiteenlopend zijn. De meest voorkomende manieren zijn door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval met dieren of een medische misser.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kunt u bijvoorbeeld als voetganger aangereden zijn. Heeft u letselschade opgelopen? Dit zorgt voor veel ongemak en hinder in het dagelijks leven. Wellicht kunt u door het letsel niet meer werken of heeft u hulp nodig in het huishouden. Dit alles kost geld. Onze juristen helpen u om alle kosten die u misloopt, te verhalen op de tegenpartij. 

 

Recht op letselschade vergoeding

Letselschade oplopen is erg vervelend. Wanneer de schade niet uw eigen schuld is, kunt u de andere partij aansprakelijk stellen. U heeft mogelijk recht op een letselschade vergoeding. Een goede letselschade advocaat is bij dit proces onmisbaar. De Brouwer Advocaten kan u voorzien van een letselschadeadvocaat en deze kan u bijstaan met goed advies. Wij bieden u een letselschade advocaat Rotterdam. 

Na een ongeluk waarbij u letsel heeft opgelopen, zijn er tal van kosten die vergoed moeten worden. Het is lastig om zelf in te schatten om welke kosten dit allemaal gaan. Wilt u uw schade laten vergoeden? De aansprakelijke partij moet de werkelijk geleden schade vergoeden, maar ook de schade die je nog verwacht te lijden. De schade die doorgaans vergoed wordt, zijn medische kosten, verlies van inkomsten, smartengeld bij emotioneel letsel, materiële schade en wettelijke rente. Met een van onze specialisten kunt u goed inventariseren waar u mogelijk recht op heeft.

Waarom kiezen voor een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten?

Ons kantoor bestaat sinds 2004. Sinds de oprichting werken wij exclusief voor slachtoffers en hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring opgebouwd met het afhandelen van letselschade. In de afgelopen jaren hebben wij honderden slachtoffers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van een ongeval en het ontstane letsel. Wij staan ook ú graag bij met een advocaat letselschade op een no cure no pay basis. We doen er alles aan om altijd en overal zo snel mogelijk bereikbaar te zijn. We staan voor een snelle afhandeling van uw letselschade zaak. De letselschade advocaten van ons kantoor kunnen u goed informeren over de aansprakelijkheid en de mogelijkheden die u heeft.

Kosten voor een letselschade advocaat

In de wet is vastgelegd dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten van rechtsbijstand moet betalen. Het ongeval heeft er immers voor gezorgd dat er hulp ingeschakeld moest worden. Wij spreken van tevoren met u af dat de kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen, heeft u letselschade Rotterdam opgelopen en bent u op zoek naar een letselschade jurist? Wij bieden u juridische hulp. Neem contact op via email info@debrouweradvocaten.nl of via 010 311 60 84. De Brouwer Advocaten is op werkdagen te bereiken tussen 09.00 en 17.00. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoe kan een letselschade advocaat helpen?

Bij een ongeval kunt u verschillende soorten letsel oplopen. Dit heeft mogelijk grote psychische, lichamelijke en financiële gevolgen. Een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten kan u in een dergelijke situatie bijstaan door u de bijstand te geven die u verdient. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de afhandeling van de letselschade en kunt u zich focussen op het herstel.

Wanneer kan ik een letselschade advocaat inschakelen?

Ongevallen kunnen de oorzaak zijn van verschillende vormen van letsel. Het is voor iedere vorm van letsel verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Denk hierbij aan fysiek letsel zoals botbreuken en kneuzingen, maar ook aan psychisch letsel. Voor deze vormen van letsel na een ongeval kunt u vaak een schadevergoeding claimen. De letselschade advocaten van De Brouwer Advocaten helpt u graag bij het afhandelen van de letselschade.

Waarom kiezen voor De Brouwer Advocaten?

De letselschade advocaten van De Brouwer Advocaten werken uitsluitend voor slachtoffers. Het resultaat is dat wij hier een enorme hoeveelheid aan ervaring in hebben. In de afgelopen jaren hebben wij honderden tot duizenden slachtoffers geholpen in hun strijd tegen de gevolgen van een ongeval. Daarnaast helpen wij u graag op een no cure no pay basis. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en de zaak zo snel mogelijk af te handelen.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019