Bedrijfsongeval schadevergoeding

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Dan kunt u hiervoor uw werkgever aansprakelijk stellen. Het is goed voor te stellen dat u bent geschrokken door het ongeval, maar het is toch belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als gevolg van het bedrijfsongeval heeft u waarschijnlijk extra kosten moeten maken. U heeft daarom recht op een schadevergoeding bij deze (letsel)schade. Het team van De Brouwer Advocaten helpt u graag bij het verhalen van deze vergoeding. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u hiermee het beste kunnen helpen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Schade als gevolg van het bedrijfsongeval

Zowel materiële als immateriële schade als gevolg van een bedrijfsongeval kunt u verhalen op uw werkgever. Denk hierbij aan reiskosten, medische hulp en een vergoeding voor huishoudelijke hulp .Wanneer u deze extra kosten wilt verhalen op uw werkgever, is het belangrijk om goed in kaart te brengen welke kosten u precies extra heeft moeten maken. De specialisten van De Brouwer Advocaten helpen u graag om dit in kaart te brengen en staat u ook bij tijdens het verdere verloop van dit proces. Zo weet u zeker dat u ook daadwerkelijk het bedrag krijgt waar u recht op heeft. 

 

De Brouwer Advocaten helpt u verder!

Wilt u graag gebruikmaken van de expertise van De Brouwer Advocaten in Rotterdam? Of wilt u graag meer informatie over wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder bij het verhalen van uw schadevergoeding na een bedrijfsongeval. On

Neem vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 zijn wij telefonisch bereikbaar via 010 423 00 19. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website, of een mail sturen naar info@debrouweradvocaten.nl.Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019