Ondertoezichtstelling kind

Heeft uw gezin te maken met een ondertoezichtstelling van uw kind? Wilt u dit voorkomen of de ondertoezichtstelling opheffen? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. Op het moment dat er wat onenigheid speelt in een gezin, kan er besloten worden om uw kind onder toezicht te stellen. Dit houdt in dat er een gezinsvoogd uw kind begeleidt en helpt om het probleem op te lossen. Staat u niet open voor het ondertoezichtstelling van uw kind? Laat u dan bijstaan door De Brouwer Advocaten.

Bij opvoedproblemen heeft u in het begin meestal te maken met lokale hulp die de gemeente organiseert. Bij ergere problemen zoals kindermishandeling kan uw gezin ook te maken krijgen met Veilig Thuis. Deze instanties bieden u ondersteuning aan om zo het probleem vrijwillig op te lossen. Lukt dit niet? Dan wordt de Raad Van De Kinderbescherming ingeschakeld. De raad onderzoekt of uw kind in gevaar is. Als dit het geval is, dan vraagt de raad aan de kinderrechter om uw kind onder toezicht te stellen. Bent u hier niet mee eens en wilt u hier tegenop treden? Laat u dan in dit proces bijstaan door een ondertoezichtstelling specialist van De Brouwer Advocaten.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een ondertoezichtstelling van uw kind voorkomen? Of wilt u de ondertoezichtstelling juist opheffen? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Ondertoezichtstelling advocaat inschakelen van De Brouwer Advocaten?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog enige vragen of wilt u een ondertoezichtstelling advocaat inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om u recht te verhalen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen op onze site. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.  

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019