Handelsrecht advocaat

Gebruikt u een of meerdere handelsnamen voor uw bedrijf, maar wordt er inbreuk gedaan op uw handelsrecht? Schakel dan een handelsrecht advocaat in van De Brouwer Advocaten in Rotterdam. Als er inbreuk wordt gedaan op uw handelsrecht, kan dit veel gevolgen hebben voor uw bedrijf. Wij kunnen u helpen om uw recht te verhalen en een bijpassende schadevergoeding te eisen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een handelsrecht advocaat? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen om uw recht te verhalen en een bijpassende schadevergoeding te eisen.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Het handelsrecht

Op het moment dat u een bedrijf heeft, moet u een handelsnaam uitkiezen. Het is van belang dat uw handelsnaam niet verwarrend of misleidend is en mag niet in strijd zijn met bestaande handelsnamen of merken. Uw handelsnaam hoeft niet in een handelsregister opgenomen te worden. Wel wordt er van u verwacht dat u aantoonbaar gebruik maakt van de handelsnaam als u daar bescherming over wilt. Op het moment dat u een handelsnaam heeft, mag een ander in dezelfde branche geen gebruikmaken van dezelfde of een sterk gelijkende naam. Wordt er toch inbreuk gedaan op uw handelsnaamrecht? Laat uw belangen dan behartigen door een handelsrecht advocaat van De Brouwer Advocaten in Rotterdam.

 

Een handelsrecht advocaat van De Brouwer Advocaten inschakelen?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen? Of wilt u bijgestaan worden door een handelsrecht advocaat van De Brouwer Advocaten in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van handelsrecht bent u bij ons op het goede adres. U kunt ons bereiken door ons te bellen via 010 – 423 00 21 of door ons te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl.  Uiteraard kunt u ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019