Advocaat familierecht in Rotterdam

Bent u op zoek naar een advocaat familierecht in Rotterdam, dan bent u bij De Brouwer Advocaten aan het juiste adres. Bij De Brouwer Advocaten vindt u diverse gespecialiseerde advocaten in familierecht in Rotterdam. U kunt bij ons terecht wanneer u advies of juridische hulp nodig hebt bij geboortes, huwelijken, echtscheidingen, alimentaties en meer. Het familierecht kan immers in iedere fase van het leven voorkomen. Familiekwesties zijn veelal persoonlijk en emotioneel en dienen daarom met zorg en gevoel afgerond te worden. De familierecht specialisten van De Brouwer Advocaten Rotterdam snappen dit als geen ander. Samen met ú komen we tot een juiste oplossing voor alle partijen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een familierecht advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij komen samen met u en uw ex-partner tot duidelijke en eerlijke afspraken zodat alle kwesties juist afgewikkeld worden.

 

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Familierecht advocaat inschakelen in Rotterdam

Veelal komen de meeste aanvragen voor een familierecht advocaat tot stand vanwege een echtscheiding. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis die niet alleen op persoonlijk vlak vele gevolgen teweegbrengt. Ook op juridisch vlak zijn er diverse zaken die juist afgehandeld moeten worden. Denk hierbij aan het afhandelen van de huwelijksvoorwaarden, het eventueel verkopen van een echtelijke woning, het verdelen van het vermogen en het bepalen van een (mogelijke) alimentatie. Daarnaast spelen ook fiscale regels een belangrijke rol bij de financiële afwikkeling. Indien u ook in deze situatie zit, raden wij u aan om een familierecht advocaat in te schakelen.

De familierecht advocaten van De Brouwer Advocaten zullen samen met u en uw ex-partner tot duidelijke en eerlijke afspraken komen. Het is van belang voor beide partijen en de kinderen dat alle kwesties juist afgewikkeld worden. Bij De Brouwer Advocaten bent u verzekerd van een betrouwbare en eerlijke samenwerking. Wij helpen ú graag verder.

Contact opnemen met De Brouwer Advocaten in Rotterdam?

Bent u op zoek naar de beste advocaat familierecht in Rotterdam? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met jarenlange kennis in persoon- en familierecht? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen op onze website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019