Schadevergoeding advocaat

Bij een ongeval, medische fout of een misdrijf kan er letselschade ontstaan. Mogelijk heeft u recht op een schadevergoeding. Heeft u recht op schadevergoeding na een ongeval? Of misschien een schadevergoeding na een medische fout? Zorg dat u op tijd een advocaat inschakelt. Het is van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Schakel de juridische hulp van De Brouwer Advocaten in. Wij staan u graag bij tijdens het proces om tot een passende schadevergoeding te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de afhandeling van letselschadezaken weten wij precies hoe wij u hierbij het beste kunnen ondersteunen. Wij hebben diverse ervaren letselschade advocaten in dienst. 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Indienen van een claim

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, kunt u mogelijk een schadeclaim indienen bij de verantwoordelijke partij. U heeft dan wellicht recht op schadevergoeding. Deze vergoeding kunt u krijgen voor veel verschillende soorten zaken, denk aan verlies van inkomen, kosten vergoeden van medische hulp en eventuele reiskosten.

Er zullen ongetwijfeld zaken bij zitten waar u zelf niet aan denkt. Een ervaren jurist kan u helpen en meer informatie geven over de mogelijke schadeposten. Dit voorkomt eventuele financiële problemen in de toekomst door hoog opgelopen kosten veroorzaakt door de letselschade.

Contact met De Brouwer Advocaten

Wilt u verder praten over letselschade en een mogelijk schadevergoeding? Wilt u graag gebruikmaken van een schadevergoeding advocaat van De Brouwer Advocaten? Wij staan u graag bij tijdens het complete proces. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij hebben jarenlange ervaring met vergelijkbare zaken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 010 423 00 19 of laat een bericht achter via ons contactformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019