Schadevergoeding mishandeling

Bent u het slachtoffer geworden van mishandeling? Dan is het goed voor te stellen dat u hiervan bent geschrokken. Toch is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen na de mishandeling. Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie en schakel de juridische hulp in van De Brouwer Advocaten. Wij staan u graag bij tijdens het proces om een schadevergoeding na mishandeling te kunnen claimen bij uw tegenpartij. Dankzij onze jarenlange ervaring met letselschade weten wij precies hoe wij u hierbij het beste kunnen helpen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Letsel opgelopen door mishandeling?

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een mishandeling? Dan heeft u recht op een schadevergoeding van de tegenpartij. Als gevolg van de mishandeling heeft u waarschijnlijk extra kosten moeten maken. Denk hierbij aan medische kosten, reiskosten en inkomensverlies. Hoe hoog deze letselschadevergoeding precies is, hangt af van verschillende factoren. Door juridische bijstand van De Brouwer Advocaten in te schakelen, kunnen wij u helpen met het maken van een realistische inschatting. Samen kijken we naar de kosten die u heeft gemaakt als gevolg van de mishandeling. Aan de hand daarvan kunnen we een reële inschatting maken van de hoogte van uw letselschadevergoeding.

Raadpleeg De Brouwer Advocaten

Wilt u meer weten over wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag gebruikmaken van de expertise van De Brouwer Advocaten? Wij staan u graag bij tijdens dit proces. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag met u in gesprek. 

Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010 423 00 19 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ons ook een mail sturen via info@debrouweradvocaten.nl. Wij streven er naar om zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019