Schadevergoeding na ongeval

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval? Dan begrijpen wij heel goed dat u hiervan bent geschrokken. Toch is het van belang om snel actie te ondernemen na het ongeval. Schakel de juridische hulp in van De Brouwer Advocaten. Wij staan u graag bij tijdens het proces om een schadevergoeding na een ongeval te kunnen claimen bij de verantwoordelijke partij. Dankzij onze jarenlange ervaring met letselschade weten wij als geen ander hoe wij u hierbij het beste kunnen helpen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Letsel opgelopen door een ongeval?

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval? Dit kan zijn een verkeersongeval zoals een aanrijding met de fiets, scooter, motor of met de auto. Verder kan het voorkomen dat u betrokken bent bij een bedrijfsongeval of dat u te maken krijgt met een medische fout. U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding van de tegenpartij. Als gevolg van het ongeval heeft u waarschijnlijk extra kosten moeten maken. Denk hierbij aan de medische kosten, extra reiskosten en inkomensverlies bij langdurig letsel. Hoe hoog de letselschadevergoeding precies is, hangt af van verschillende factoren. Door juridische bijstand van De Brouwer Advocaten in te schakelen, kunnen wij u helpen met het maken van een goede inschatting van de mogelijke schadevergoeding. Samen met u kijken we naar de kosten die zijn gemaakt als gevolg van het ongeval. Wanneer deze gegevens goed in kaart zijn gebracht, kunnen wij een reële inschatting maken van de hoogte van een mogelijke schadevergoeding. 

 

Neem contact op met De Brouwer Advocaten

Wilt u meer weten wat onze specialisten betreffende letselschade voor u kunnen betekenen? Wilt u graag gebruikmaken van de jarenlange expertise van De Brouwer Advocaten? Wij staan u graag bij en komen in cotnact om over uw situaite verder te praten. 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010 423 00 19 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen via info@debrouweradvocaten.nl. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019