Juridisch advies familierecht

Heeft u een familierechtelijk probleem? En wilt u juridisch advies over familierecht? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. Wij helpen u met al uw vraagstukken. Een familierechtelijk kwestie kan veel emoties met zich meebrengen. Daarnaast kunnen er ook veel onduidelijkheden zijn waar wij u bij kunnen helpen. Hoe regel ik mijn echtscheiding? Ik heb geen gezag over mijn kind, wat nu? Kan ik kinderalimentatie krijgen van mijn ex-partner? Dit zijn voorbeelden van vragen waar u mee kunt zitten. Bij De Brouwer Advocaten kunt u een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft u juridisch advies nodig over een familiekwestie? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Emoties bij familierecht

Personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Het draait bij familierecht niet alleen om echtscheidingen, maar ook om mediation, gezag, omgangsregelingen, ouderschapsplan, boedelverdeling, wijzigingen huwelijksvoorwaarden, naamswijziging, alimentatie, adoptie, ondertoezichtstellingen, leerplichtzaken, erkenning en ontkenning vaderschap. Bij familierecht speelt emotie een grote rol. Daar waar emotie een grote rol speelt, maar niet bepalend mag zijn is het belangrijk dat een familierecht advocaat de cliënt aan de hand neemt en hen op een goede manier door dit proces leidt. Heeft u juridisch advies nodig over een familierechtelijk probleem? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor betrouwbaar en eerlijk juridisch advies over familierecht. Bij De Brouwer Advocaten bent u een het juiste adres. 

 

Juridisch advies van De Brouwer Advocaten

Heeft u een juridisch vraagstuk waar u advies over wilt hebben? Of heeft u nog enige vragen over de bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om al uw vraagstukken zo betrouwbaar en eerlijk mogelijk te beantwoorden.  U kunt ons bereiken door te bellen naar
010 423 00 19 of door het contactformulier op de site in te vullen. Daarnaast kunt u ons ook mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019