Ontkenning vaderschap

Soms is het niet zeker wie de vader van een pasgeboren kind is. Hierdoor kan verwarring ontstaan over het erkennen of vaststellen van vaderschap, maar ook ontkenning van vaderschap kan hierbij aan bod komen. Wanneer blijkt dat de juridische vader niet de biologische vader van het kind is, bestaat er de mogelijkheid om ontkenning van het vaderschap te verzoeken aan de rechtbank. Wilt u ontkenning vaderschap betwisten? En wilt u hierbij graag juridische bijstand van een gespecialiseerde advocaat? Bij De Brouwer Advocaten staan wij klaar om u van het juiste advies te voorzien en u te helpen tijdens dit proces.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Procedure vaderschap ontkenning

Wanneer u de rechtbank wilt verzoeken tot ontkenning van het vaderschap, komt juridische hulp van een specialist goed van pas. Tijdens de gehele procedure is het van belang om snel en juist te handelen. De stappen die tijdens de procedure gemaakt dienen te worden, zijn: 

  • Het verzoek indienen;
  • Reageren op het verzoek;
  • De zitting;
  • De uitspraak;
  • Hoger beroep cassatie;
  • Vaderschap uitschrijven.

Het team van De Brouwer Advocaten heeft jarenlange ervaring met zaken waarbij ontkenning van het vaderschap centraal stond. Hierdoor kunnen wij u voorzien van passend advies waar u verder mee kunt tijdens de procedure. Samen zorgen wij voor een zo snel mogelijke afhandeling met een zo goed mogelijk resultaat. 

 

Schakel De Brouwer Advocaten in

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht en staan u graag bij tijdens dit proces. Wilt u gebruik maken van onze expertise? Of wilt u graag meer weten over wat De Brouwer Advocaten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen via info@debrouweradvocaten.nl of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Daarnaast is ons kantoor op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via het nummer 010 423 00 19.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019