Advocaat omgangsregeling

Wanneer u en uw (ex-)partner uit elkaar gaan met kinderen, dient u samen een omgangsregeling te treffen. In goed overleg kunt u er voor kiezen om deze regeling samen te treffen. Is dit helaas geen mogelijkheid? Dan kunt u een echtscheidingsadvocaat of mediator inschakelen om hierbij te bemiddelen. U wilt beide het beste voor uw kind(eren). Dit kunt u realiseren door een goede omgangsregeling op te stellen. Komt u er samen niet uit? Dan kan juridische bijstand u een helpende hand bieden. De Brouwer Advocaten helpt u graag verder tijdens dit proces. Zo weet u zeker dat uw kinderen niet hoeven te lijden onder het feit dat u en uw inmiddels ex-partner er samen niet uit kunnen komen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Een goede omgangsregeling opstellen

Het opstellen van een goede omgangsregeling blijkt in de praktijk vaak lastiger dan verwacht. Er komt vaak veel meer bij kijken dan men van te voren verwacht. Concrete afspraken zijn zeer belangrijk. Voornamelijk als het bijvoorbeeld gaat over een ouderschapsplan. Een ouderschapsplan bevat alle regels en de verdeling omtrent uw kind of kinderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verdeling van feestdagen, vakantiedagen en verjaardagen. Omtrent deze zaken kan het handig zijn om een advocaat in Rotterdam in te schakelen. De Brouwer Advocaten helpt u graag verder! 

 

Omgangsregeling advocaat inschakelen

Wilt u graag juridische hulp bij het opzetten van de omgangsregeling? Of het wijzigen van de huidige omgangsregeling? De advocaten van De Brouwer staan voor u klaar. Wij streven naar een passend advies zodat u hiermee verder kunt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het personen- en familierecht kunnen wij u het beste adviseren op het gebied van omgangsregelingen. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag gebruikmaken van onze expertise? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 010 423 00 19 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ons daarnaast ook mailen via info@debrouweradvocaten.nl.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019