Omgangsregeling wijzigen

Wanneer u in het verleden bent gescheiden en een omgangsregeling heeft getroffen voor de kinderen, kan het zijn dat u deze later wilt wijzigen. Het is mogelijk om een omgangsregeling aan te passen maar hier moet wel een goede reden voor zijn. Komt u er met uw ex-partner niet uit, dan helpt De Brouwer Advocaten u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een arbeidsrecht advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

 

Vaak ontstaat de vraag om een wijziging door het feit dat bestaande regeling niet werkt. Dit kan voor veel onrust zorgen bij de ouders en bij de kinderen. De volgende stap is de omgangsregeling wijzigen. Het is mogelijk dat u met uw ex-partner en kinderen om de tafel gaat om een andere regeling af te spreken. Ontstaat de situatie dat uw ex-partner niet wil meewerken, dan is het mogelijk om naar de rechter te stappen. De gang naar de rechter moet wel gegrond zijn en u zult met goede redenen moeten komen. U wilt hierbij ongetwijfeld voorzien worden van goed juridisch advies, De Brouwer Advocaten kan hierin uitkomst bieden.

Bij het wijzigen van een omgangsregeling kan het verstandig zijn om de hulp in te roepen van een mediator. Deze zal samen met alle partijen kijken wat er is veranderd na de scheiding. Iedere partij kan zijn of haar wensen kenbaar maken en de mediator zal proberen om de wensen op elkaar aan te laten sluiten. De nieuwe afspraken worden vervolgens vastgelegd.

Het komt vaak voor dat maar één ouder ontevreden is over de omgangsregeling. Vanwege onvrede over het nakomen van gemaakte afspraken. Lukt het niet om met uw ex-partner bij een mediator tot nieuwe afspraken te komen, dan kunt u een advocaat van De Brouwer Advocaten in de arm nemen om een wijziging van de omgangsregeling af te dwingen. Wij hebben gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten in dienst die u bij kunnen staan in dit proces. 

 

Contact opnemen

Wanneer u ons inschakelt voor juridische bijstand in een procedure betreffende het wijzigen van een omgangsregeling, is het mogelijk om tot een vaste prijsafspraak te komen of een vast uurtarief. Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 010 – 423 00 19 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ons ook mailen via info@debrouweradvocaten.nl.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019