Omgangsregeling kind

Een echtscheiding is in veel gevallen een moeilijke situatie voor alle betrokken partijen. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. Het is daarom noodzaak om bij een echtscheiding zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen over de omgangsregeling. U wilt toch ook het beste voor uw kind(eren)? Stel dan samen zo snel en volledig mogelijk de omgangsregeling op. Komt u er samen helaas niet uit? Dan kunt u natuurlijk de hulp van De Brouwer Advocaten inschakelen. Wij helpen u graag bij het oplossen van de conflicten die zijn ontstaan bij het opstellen van de omgangsregeling voor uw kind(eren).

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Omgangsregeling opstellen in goed overleg

Een omgangsregeling voor uw kind kunt u samen met uw ex-partner opstellen. In goed overleg kunt u een verdeling maken voor de omgang en andere bijkomende zaken vaststellen. Een omgangsregeling in goed overleg kan wanneer u en uw partner samen nog goed contact hebben. U kunt samen afspraken maken over het hoofdverblijf van de kinderen en wanneer de andere ouder de kinderen ziet. Ook afspraken over school en feestdagen worden in een omgangsregeling getroffen. Het is hierbij belangrijk om de gemaakte afspraken direct vast te leggen in bijvoorbeeld een ouderschapsplan. Ook hierbij kan De Brouwer Advocaten u verder helpen! 

 

Schakel een mediator in

Komt u er samen helaas niet uit? Dan kunt u er ook voor kiezen om een mediator in te schakelen. Een mediator helpt u bij het vinden van een middenweg als u er samen niet uitkomt bij het maken van de nodige afspraken. Samen bespreekt u de onderwerpen waar u geen beslissing over kunt maken. De mediator bemiddeld vervolgens tussen beide partijen om uiteindelijk toch tot een passende beslissing te kunnen komen. Wilt u graag juridische bijstand van een mediator? De Brouwer Advocaten helpt u graag bij het opstellen van de omgangsregeling voor uw kind(eren). 

Wijzigingen aanbrengen in de omgangsregeling

Wanneer u een omgangsregeling voor uw kind heeft getroffen, kan het na enkele weken of maanden toch blijken dat de gemaakte afspraken niet werken. In zo’n geval is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen in de regeling. Het kan bijvoorbeeld zijn dat één van de ouders zich niet houdt aan de gemaakte afspraken of dat de kinderen zich niet kunnen aanpassen aan de regeling. Ook kan het zijn dat de behoefte van de kinderen anders is dan naar verwachting van de beide ouders. Wilt u om deze of een andere reden uw omgangsregeling voor uw kind wijzigingen? De Brouwer Advocaten staat u graag bij tijdens dit proces. 

 

Juridische bijstand van specialisten

Wilt u graag meer weten over wat De Brouwer Advocaten voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het personen- en familierecht en kunnen u daardoor het beste voorzien van passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 010 423 00 19 of een e-mail sturen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019