Letselschade whiplash

Letselschade is de schade die u oploopt als gevolg van een ongeval, medische fout, bedrijfsongeval of een verkeersongeluk. Deze schade kan voorkomen in verschillende vormen, zoals lichamelijke verwondingen of psychische problemen. Een veel voorkomend gevolg van letselschade bij een ongeval is een whiplash. Dit letsel aan de nek en/of rug wordt vaak veroorzaakt door een auto-ongeluk, maar kan ook andere oorzaken hebben waarbij de nek en het hoofd onverwachts voor- en achteruit klappen. Bent u onlangs betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u daardoor een whiplash opgelopen? De specialisten van De Brouwer Advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of letselschade? Neem gerust contact met ons op. In de afgelopen 20 jaar hebben de advocaten van Advocaat voor Letselschade meer dan duizend slachtoffers bijgestaan in hun gevecht tegen de gevolgen van het ongeval.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de cliënt ons geen honorarium verschuldigd.

Hoogte letselschade whiplash berekenen

Bij het bepalen van de hoogte van de letselschadevergoeding met whiplash als gevolg, wordt rekening gehouden met een aantal factoren. Denk hierbij aan de ernst en aard van uw letsel, de psychische invloed van het ongeval en uw leeftijd. Daarnaast zijn er nog meer factoren belangrijk, zoals de ernst van het ongeval, de hoeveelheid pijn die u heeft geleden, de herstelperiode en inspanning die u hiervoor heeft geleverd, belemmeringen waarmee u nu dient te leven en de invloed van eventuele zichtbare littekens die uw zelfvertrouwen beïnvloeden. Deze verschillende factoren maken het lastig een inschatting te maken van de hoogte van uw schadevergoeding bij whiplash. Een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten kan u hierbij helpen. Wilt u graag een inschatting van de hoogte van uw letselschadevergoeding? Onze specialisten helpen u graag bij het het verhalen van uw gemaakte kosten bij de tegenpartij. 

 

Schakel een letselschade advocaat in

Bent u onlangs betrokken geraakt bij een ongeval? En heeft u als gevolg daarvan letselschade opgelopen? Schakel dan kosteloos een letselschade advocaat in. Het is wettelijk bepaald dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten van rechtsbijstand moet betalen. Bent u slachtoffer geworden van letselschade met een whiplash als gevolg? Dan kunt u met behulp van De Brouwer Advocaten de gemaakte kosten voor het inschakelen van een letselschadespecialist verhalen op de tegenpartij. 

Een letselschade advocaat van de Brouwer Advocaten staat u bij tijdens het gehele proces. Dankzij de jarenlange ervaring met letselschade zaken met whiplash als veelvoorkomend gevolg, kunnen onze specialisten u helpen met het juiste advies. Zo weet u zeker dat u de letselschade schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wilt u graag meer weten over De Brouwer Advocaten? En hoe wij u kunnen bijstaan bij uw letselschade whiplash? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 0.900 en 17.00 uur via 010 – 423 00 19. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019