Erkenning vaderschap

Wanneer een kind wordt geboren, is het noodzaak om vast te stellen wie de vader is. Volgens de wet is de vader van het kind de man die ten tijde van de geboorte is getrouwd met de vrouw die het kind heeft gebaard. Niet in iedere situatie biedt deze regel de juiste erkenning. Is deze man namelijk niet de vader? Dan is erkenning van vaderschap nodig om hiervoor de juiste man aan te wijzen. Wilt u vaderschap gerechtelijk laten vaststellen? En wilt u hiervoor de expertise van De Brouwer Advocaten inschakelen? Onze specialisten staan u graag bij tijdens dit proces.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Vaderschap erkennen na overlijden

Komt de vader van uw kind te overlijden voordat het kind wordt geboren? Dan kan de vader als vanzelfsprekend niet zelf het vaderschap erkennen. Wanneer het kind binnen 306 dagen na het overlijden van uw man wordt geboren gaat de wet er vanuit dat de overleden man de vader van het kind is. Was u voor het overlijden van uw man niet meer met hem samen? Dan kunt u binnen één jaar na de geboorte van uw kind verklaren dat hij niet de vader is. Wilt u bij het erkennen van vaderschap graag juridische bijstand? Het team van De Brouwer advocaten helpt u graag verder! 

 

Schakel de hulp van een specialist in

Het gerechtelijk vaststellen van vaderschap maakt onderdeel uit van het familie- en personenrecht. Of het regelen van een omgangsregeling met de vader. De advocaten van De Brouwer Advocaten hebben jarenlange ervaring met dit rechtsgebied en kunnen u daarom het beste bijstaan. Wilt u graag meer weten over wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag gebruikmaken van onze expertise? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 010 423 00 19. Daarnaast kunt u ons ook mailen via info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019