Vaststellingsovereenkomst werkgever werknemer

Wordt u een vaststellingsovereenkomst aangeboden of wilt u een vaststellingsovereenkomst opstellen voor uw werknemer? Laat u dan adviseren door een van de specialisten van De Brouwer Advocaten. Een vaststellingsovereenkomst is een ontslagvoorstel die meestal door de werkgever gedaan wordt. In sommige gevallen kan de werknemer een vaststellingsovereenkomst aanbieden aan de werkgever. Zowel de werkgever als de werknemer doet er verstandig aan een vaststellingsovereenkomst door een specialist van De Brouwer Advocaten te laten controleren. Voor de werknemer is het met name belangrijk in het kader van de WW-uitkering.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wordt u een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Of wilt u juist een vaststellingsovereenkomst opstellen voor uw werkgever? Wij helpen u hier graag bij.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Op het moment dat u een vaststellingsovereenkomst aangeboden wordt, is het verstandig om het niet direct te tekenen. Bij een ontslagvoorstel is er namelijk vaak ruimte voor onderhandeling. Veel onderwerpen kunnen in deze overeenkomst ter sprake komen. Denk hierbij aan een opzegtermijn, bedenktermijn, transitievergoeding, uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegeld ed. Om ervoor te zorgen dat u comfortabel voelt met de afgesproken punten, is het verstandig om een specialist mee te laten kijken in dit proces. De specialisten van De Brouwer Advocaten staan u graag bij in dit proces en worden in bijna alle gevallen vergoed door uw werkgever.

 

Advies nodig over de vaststellingsovereenkomst tussen werkgever en werknemer?

Heeft u een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen of wilt u een vaststellingsovereenkomst opstellen? Laat u bijstaan door een specialist van De Brouwer Advocaten. De specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier op de site invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019