Scooterongeluk

Heeft u een aanrijding gehad met een scooter? Of bent u door een scooter aangereden? Wij helpen u graag om uw rechten te verhalen. Een scooterongeluk kan heftige gevolgen hebben op uw leven. Naast (blijvend) letsel, lopen de kosten erg op. Valt deze schade te claimen bij de wederpartij? Moet ik mij erbij neerleggen bij het beleid van mijn verzekeraar? Bij De Brouwer Advocaten kunt u antwoord op deze vragen verwacht. Een letselspecialist zal u kosteloos helpen, indien de schade erkend wordt,  om de hoogste schadevergoeding af te dwingen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft u een aanrijding gehad met een scooter? Of bent u door een scooter aangereden? Wij helpen u graag om uw rechten te verhalen. Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Een aanrijding met 2 motorvoertuigen

Een verkeersongeval met 2 motorvoertuigen bestaat meestal uit een scooterongeluk of een auto ongeval. Het uitgangspunt is dat beide bestuurders opdraaien voor hun eigen schade. U kunt alleen schadevergoeding eisen op het moment dat de aanrijding is ontstaan door een fout van de andere bestuurder. De hoogte van de schadevergoeding hangt af van de lichamelijke schade, inkomensverlies en overige kosten die u heeft opgelopen. Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u  met de wederpartij aansprakelijk te stellen.

Een scooter ongeluk met een zwakke verkeersdeelnemer

Bent u als zwakke verkeersdeelnemer (voetganger of fietser) betrokken geraakt in een aanrijding met een scooter? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. U als zwakke deelnemer krijgt altijd 50% van de schade vergoed, zelfs als dit uw eigen schuld is. De overige 50% wordt verdeeld. De verdeling heeft te maken met de fouten van beide partijen. Voorbeeld: als een voetganger een verkeersovertreding heeft gemaakt, dan kan het zijn dat u alleen 50% van de schade vergoed krijgt. Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u om de hoogste schadevergoeding af te dwingen.

Een scooter ongeval met een kind jonger dan 14 jaar

Kinderen worden extra beschermd door de wet ten opzichte van een volwassen zwakke verkeersdeelnemer (fietsers en voetgangers). Kinderen zijn extra kwetsbaar en kunnen gevaren minder goed overzien. Indien een kind betrokken is geraakt bij een aanrijding, dan wordt de volledige schade vergoed. De schade wordt echter niet vergoed indien er sprake van opzet of daaraan grenzende roekeloosheid. De bestuurder van het motorvoertuig dient dit wel te bewijzen. Hiervan is echter nooit sprake. De schade wordt (bijna) altijd vergoed. 

Hoogte schadevergoeding

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van veel factoren. Er wordt gekeken naar alle materiële en immateriële schade die u heeft opgelopen tijdens en na het scooter ongeluk. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de lichamelijke schade. Is er sprake van blijvend letsel, dan weegt dat zwaarder mee bij de beoordeling van de schadevergoeding. Geestelijke schade wordt ook bij de wederpartij verhaald. Bent u bereid om uw schade bij de wederpartij te claimen? Schakel dan een letselschadespecialist van De Brouwer Advocaten in. Met tientallen jaren ervaring bent u bij De Brouwer Advocaten hiervoor aan het goede adres.

 

Een letselschadespecialist inschakelen van De Brouwer Advocaten?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog enige vragen? Of wilt een letselschadespecialist inschakelen? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. Onze specialisten zullen u helpen om de hoogste schadevergoeding af te dwingen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019