Schadevergoeding hondenbeet

Een hondenbeet kan veel schade aanrichten in uw dagelijks leven. Daarnaast loopt u veel gezondheidsrisico’s door de hondenbeet. De schade die u heeft opgelopen kunt u laten vergoeden door de eigenaar van de hond . Bent u gebeten door een hond en wilt u daar een geschikte schadevergoeding voor eisen? Laat u dan bijstaan door een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het claimen van een schadevergoeding bij een hondenbeet? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met het snel afhandelen van een zaak en zorgen voor het eisen van een geschikte schadevergoeding.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Hondenbeet

Een hondenbeet kan veel schade met zich meebrengen. Naast de bijtwond of scheur die u heeft opgelopen, kunt u ook bloedvergiftiging hebben opgelopen. Dit kan weer als gevolg hebben dat u veel kosten moet maken. U maakt extra medische kosten door de hondenbeet, u loopt inkomen mis, u moet uw gescheurde kleren vervangen enzovoort. Voor al deze schade die u heeft opgelopen kunt u schadevergoeding eisen voor de hondenbeet. Daarnaast kunt u ook smartengeld claimen voor de mentale schade die u heeft opgelopen naar aanleiding van de hondenbeet. Wilt u een geschikte schadevergoeding afdwingen bij de wederpartij? Schakel dan een letselschade advocaat van De brouwer Advocaten in.

 

Wilt u bijgestaan worden door een letselschade advocaat?

Heeft u nog enige vragen over schadevergoeding bij een hondenbeet? Of wilt u een letselschade advocaat inschakelen? Neem dan contact op met de Brouwer Advocaten. Samen met u zullen wij een geschikte schadevergoeding afdwingen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of te bellen naar 010 – 423 00 19. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op onze site invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te contacteren.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019