Recht op alimentatie

Denkt u dat u recht heeft op alimentatie? Verdient u minder om rond te komen ten opzichte van uw ex-partner? Dan heeft u waarschijnlijk recht op alimentatie. Er zijn veel factoren waar naar gekeken wordt voordat u alimentatie kunt ontvangen. Als het gaat om partner alimentatie, dan is het van belang dat er een huwelijk of een geregistreerd partnerschap heeft plaatsgevonden. Daarnaast is het belangrijk dat u minder verdient ten opzichte van uw ex-partner. Denkt u of wilt u weten of u in aanmerking komt voor alimentatie? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of denkt u dat u recht heeft op alimentatie? Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Wij helpen u hier graag bij.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Kinderalimentatie

Naast partneralimentatie is er ook kinderalimentatie. Op het moment dat u uw kind grotendeels verzorgd, dan maakt u aanspraak op kinderalimentatie. Uw ex-partner heeft een onderhoudsplicht voor de kinderen . Dit geldt tot het 21ste levensjaar van uw kind. Vanaf de 18e verjaardag van uw kind moet de kinderalimentatie direct aan het kind betaald worden. Wilt u kinderalimentatie ontvangen van uw ex-partner? Schakel dan een familierecht advocaat in van De Brouwer Advocaten. Met tientallen jaren ervaring bent u bij De Brouwer Advocaten hiervoor aan het goede adres.

 

Een familierecht advocaat inschakelen?

Wilt u na het lezen een familierecht advocaat inschakelen? Of heeft u nog enige vragen over de informatie van hierboven? Neem dan contact met de Brouwer Advocaten. Wij helpen u om uw recht te verhalen. U kunt met ons in contact komen door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u ook bellen naar 010 423 00 19. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00-17:00.

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019