Ontheffing ouderlijk gezag

Bent u een ouder van een kind en wilt uw ouderlijk gezag ontheffen over het kind? Of wilt u een aanvraag doen voor een eenhoofdig gezag? Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u met al uw vraagstukken. De verzorging van een kind is een belangrijke taak voor ouders. Soms gaat dat niet altijd even goed. Dit kan gevolgen hebben voor de opvoeding van het kind. Om deze reden kan er overgegaan worden naar een ontheffing van het ouderlijk gezag.

Een ontheffing van het ouderlijk gezag kan veel kanten op gaan. U kunt ervoor kiezen om eenhoofdig gezag aan te vragen, omdat u er niet uitkomt met uw (ex-)partner. Verder kan het zo zijn dat u ervoor kiest om uw gezag over het kind te ontheffen. Daarnaast kan de Raad Van De Kinderbescherming ervoor kiezen om het ouderlijk gezag van een ouder te ontheffen als dat in het belang van het kind is. Bij De Brouwer Advocaten staan wij u graag bij in dit proces.

Maak een afspraak

Heeft u vragen, wilt u uw ouderlijk gezag ontheffen over uw kind of wilt u juist een aanvraag doen voor een eenhoofdig gezag? Wij helpen u graag met al uw vraagstukken.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Een familierecht advocaat van De Brouwer Advocaten inschakelen?

Wilt u na het lezen van de bovenstaande informatie een familierecht advocaat inschakelen? Of het u nog enige vragen over het ontheffing van het ouderlijk gezag? Neem dan contact op met De Brouwer Advocaten. Wij helpen u om uw recht te verhalen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u ook het formulier op onze site invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019