Onterecht op non-actief gesteld

Bent u op non-actief gesteld en wilt u bezwaar tekenen tegen deze beslissing? Laat u dan bijstaan door een arbeidsrechtspecialist van De Brouwer Advocaten. Werkgevers kiezen er vaak voor om een werknemer van wie zij afscheid wensen te nemen op non-actief te stellen totdat er een werkelijk einde komt aan de arbeidsovereenkomst. Wanneer u op non-actief bent gesteld, wordt u van de een op de andere dag de toegang tot de werkvloer ontzegt.  Om te voorkomen dat u in de problemen komt, is het zeker raadzaam om in te gaan op de onterechte non-actiefstelling. De Brouwer Advocaten helpt u hier graag mee.

Een werkgever mag zijn werknemer niet zomaar op non-actief stellen. Om dit tegen te gaan is het mogelijk om een kortgedingprocedure op te starten bij de rechter. U kunt bij de rechter afdwingen dat u weer op de werkvloer toegelaten wordt. Tijdens uw non-actiefstelling moet uw loon worden doorbetaald. Bent u onterecht op non-actief gesteld en wilt u tegen deze beslissing ingaan? Laat u dan bijstaan door een van de arbeidsrechtspecialisten van De Brouwer Advocaten. 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of bent u onterecht op non-actief gesteld? Neem gerust contact met ons op. Onze arbeidsspecialist kijkt graag met u mee.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Een arbeidsrechtspecialist inschakelen van De Brouwer Advocaten?

Heeft u nog enige vragen over de bovenstaande informatie of wilt u bijgestaan worden door een arbeidsrechtspecialist om de onterechte non-actiefstelling tegen te gaan? Neem dan contact met ons op. De specialisten van De Brouwer Advocaten hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht en kunnen ook uw probleem oplossen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 423 00 19 of door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019