Ongeval tijdens werk

Wanneer u een ongeval tijdens werk krijgt, spreken we van een bedrijfsongeval. Het kan iets kleins zijn, zoals een val van een trap of ladder, maar het kan ook een ongeluk zijn met grote gevolgen. Denk aan klem komen te zitten in een machine of in aanraking komen met schadelijke stoffen. Na een ongeval tijdens werk is het mogelijk dat er letselschade ontstaat. U kunt (tijdelijk) uw werk niet meer uitvoeren en maakt extra kosten om te kunnen revalideren. De Brouwer Advocaten kan u juridisch bijstaan als u betrokken bent geraakt bij een ongeval tijdens werk. Wij helpen u om een mogelijke schadevergoeding af te dwingen

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Wanneer heeft u recht op een schadevergoeding?

Als u letsel heeft opgelopen na een bedrijfsongeval, kan het zijn dat u recht heeft op een schadevergoeding. Een ongeval tijdens het werk kan verstrekkende gevolgen hebben op uw leven. Het is van belang om op dat moment de juiste juridische hulp in te schakelen. De specialisten van De Brouwer Advocaten helpen u graag.

In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk bij een ongeval tijdens het werk, dit is wettelijk zo geregeld. Een eventuele schadevergoeding na het ongeluk wordt in veel gevallen uitgekeerd via de verzekeraar van de werkgever. Toch kan er discussie ontstaan over de schuldvraag en is het nodig om bewijslast op te bouwen. Deze bestaat uit bewijzen dat er schade is geleden door het bedrijfsongeval en dat er een verband bestaat tussen de opgelopen schade en de uitvoering van de werkzaamheden. Dit zijn zaken waar u niet dagelijks mee te maken krijgt en het is daarom verstandig om snel juridische hulp in te schakelen. Wij kunnen uw individuele situatie goed beoordelen en u juridisch ondersteunen.

Een ongeval op het werk wordt nauwelijks gezien als iets wat eigen schuld is. Daarom heeft u in veel gevallen recht op een volledige schadevergoeding. Komt u in een situatie terecht waarbij uw werkgever aangeeft dat het ongeluk uw eigen schuld is? Of ondervindt u andere problemen bij het claimen van de schade bij uw werkgever? Neem dan vooral contact met ons op om de opties te bespreken.

 

Kies vandaag nog voor De Brouwer Advocaten

Wilt u verder praten over de specifieke situatie waar u mee te maken heeft betreffende een ongeval tijdens het werk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gesprek. Wij helpen u graag om een passende schadevergoeding te claimen. Het is wettelijk bepaald dat de redelijke kosten voor rechtsbijstand door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. Wij spreken van tevoren met u af dat de kosten verhaald worden op de werkgever.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten over aansprakelijkheid op het werk of een ongeval op het werk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 010 423 00 19 of laat een bericht achter via ons contactformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019