Loonvordering

Een werknemer heeft recht op loon wanneer hij arbeid verricht. De hoeveelheid loon waar de werknemer recht op heeft wordt vastgesteld in de arbeidsovereenkomst. De werkgever is verplicht om het afgesproken bedrag uit te betalen aan de werknemer. Wilt uw werkgever om een bepaalde reden uw loon niet uitbetalen? Dan kan een loonvordering zinvol zijn. Wilt u uw loon vorderen bij uw werkgever? Dan is het hierbij noodzaak om niet te lang te wachten. Vorder daarom uw loon in een kort geding. Na vijf jaar verjaart namelijk de aanspraak op uw loon. Een kort geding is een spoedprocedure waarin de kantonrechter wordt gevraagd om een snelle (voorlopige) beslissing te maken. Wilt u er zeker van zijn dat u uw loonvordering goed aanpakt? De advocaten van De Brouwer Advocaten staan u graag bij tijdens dit proces. Dankzij de jarenlange ervaring met het arbeidsrecht weten onze specialisten precies hoe zij u het beste kunnen helpen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Loonvordering procedure

Loon vorderen op uw werkgever kan via een kortgeding bij de kantonrechter. Schakel hiervoor de hulp in van De Brouwer Advocaten. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw verschuldigde loon bij uw werkgever. Het is hierbij gebruikelijk om de werkgever eerst per brief in de gelegenheid te stellen om alsnog het verschuldigde bedrag uit te betalen. Blijft de werkgever weigeren? Dan volgt hierna de dagvaarding. Dit is een officiële, schriftelijke oproep om voor het gerecht te verschijnen. Wilt u hierbij graag rechtsbijstand van onze advocaten? De Brouwer Advocaten voorziet u graag van het juiste advies om u zo goed en snel mogelijk verder te helpen. 

 

De Brouwer Advocaten staat u bij!

Wilt u graag gebruik maken van de expertise van onze arbeidsrechtsspecialisten? Wij helpen u graag verder tijdens het gehele proces van loonvordering. Wij hebben jarenlange ervaring met vergelijkbare conflicten en weten daardoor hoe wij u het best verder kunnen helpen. 

Wilt u graag meer weten over wat De Brouwer Advocaten voor u kan betekenen? Of wilt u graag verder met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven er naar om samen met u zo snel mogelijk tot een passende oplossing te kunnen komen. Bel ons via 010 423 00 19 of stuur een mail naar info@debrouweradvocaten.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u ook altijd een bericht achterlaten via ons contactformulier. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Wat klanten van ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019