Kort geding omgangsregeling

Wanneer u en uw inmiddels ex-partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, is het belangrijk om een goede omgangsregeling te treffen voor de kinderen. U kunt ervoor kiezen om dit samen te doen in goed overleg. Maar wanneer u er samen niet uitkomt kunt u ook een advocaat of mediator inschakelen. Een specialist op het gebied van familie- en personenrecht kan u helpen bij het maken van passende afspraken. U wilt beide het beste voor uw kind(eren) en dit kunt het beste en snelste realiseren door een goede samenwerking. Wanneer dit met elkaar helaas niet lukt, kan een mediator of advocaat u een helpende hand bieden.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Omgangsregeling via kort geding

Het is voor de kinderen fijn om het zo snel mogelijk eens te worden over de omgangsregeling. Zo weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is en kan er geen onduidelijkheid ontstaan over bepaalde situaties. Wilt u graag snel handelen om er zeker van te zijn dat de routine van uw kind(eren) niet wordt doorbroken? Dan kunt u ervoor kiezen om een kort geding aan te spannen. Zeker wanneer uw ex-partner weigert om mee te werken aan een passende oplossing, kan een omgangsregeling via kort geding een uitkomst bieden. De advocaten van De Brouwer Advocaten hebben jarenlange ervaring met het familie- en personenrecht en kunnen u daardoor voorzien van het beste advies.

 

Schakel professionele hulp in! 

Wilt u graag meer weten over wat De Brouwer Advocaten voor u kan betekenen? Of wilt u graag gebruik maken van de expertise van onze advocaten? Wij staan u graag bij tijdens dit proces. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Neem hiervoor telefonisch contact op via 010 423 00 19 of stuur een mail naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u ook altijd een bericht achterlaten via ons contactformulier. 

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019