Hersenletsel na ongeval

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval? Heeft u hierdoor hersenletsel opgelopen? Hersenletsel kan erge gevolgen hebben op uw leefsituatie. Er is zelfs de mogelijkheid dat dat u niet kunt herstellen van het hersenletsel.  Naast een lichamelijke impact brengt het ook veel emotie met zich mee. Om uw lasten te verlichten kunt u de wederpartij aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Zij kunnen uw kosten en leed vergoeden. Bij De Brouwer Advocaten kunnen wij u helpen met een mogelijke schadevergoeding af te dwingen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Ongeval

Een ingrijpend ongeval kan ernstig hersenletsel met zich meebrengen. Denk hierbij aan een hersenkneuzing, hersenschudding, whiplash, hematoom enzovoort. Dit heeft ook weer grote gevolgen op uw leefomstandigheden. U moet een lang traject volgen om te herstellen, u heeft mogelijk extra hulp nodig bij het huishouden, u moet vervoer regelen etc. Hier zijn veel kosten aan verbonden. Om deze reden kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de opgelopen schade. Samen met een letselschade advocaat van De brouwer Advocaten kunt een bijpassende schadevergoeding verwachten.

Een letselschade advocaat inschakelen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog enige vragen? Of wilt u een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten inschakelen? Neem dan contact met ons op. Samen met een specialist zullen wij een bijpassende schadevergoeding voor u afdwingen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of door te bellen naar 010 423 00 19. Daarnaast kunt u ook het bovenstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019