Familienaam wijzigen

Wilt u een aanvraag doen om uw familienaam te wijzigen? Een familienaam ontvangt u vanaf de geboorte. Meestal is dat  de achternaam van de vader. Aangezien de achternaam niet altijd gewenst is, kan iemand besluiten om de familienaam aan te passen. Dit kan gedaan worden wegens een conflict of omdat de naam niet meer onderscheidend is. Daarnaast kan iemand er ook voor kiezen om zijn of haar achternaam aan te passen wegens religieuze redenen. Bij De Brouwer Advocaten helpen wij u in dit proces. 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een aanvraag indienen m uw familienaam te wijzigen? Wij helpen u graag in dit proces. Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

Voorwaarden

Een familienaam wijzigen kan niet zomaar gedaan worden. Er zitten een aantal voorwaarden aan vast. Als het niet voldoet aan de voorwaarden, dan kan de familienaam niet gewijzigd worden.  Er zijn veel redenen om uw achternaam te wijzigen, bijvoorbeeld omdat het ongepast is, veelvoorkomend is, u de achternaam van de andere ouder wilt, het onjuist gespeld is en nog veel meer. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het wijzigen van uw familienaam? Schakel dan een familierecht advocaat van De brouwer Advocaten in. 

 

Een familierecht advocaat inschakelen?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog enige vragen? Of wilt u een familierecht advocaat inschakelen om een familienaam te wijzigen? Met tientallen jaren ervaring bent u bij De Brouwer Advocaten hiervoor aan het goede adres. Wij helpen u om dit proces zo prettig mogelijk te laten verlopen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of door te bellen naar 010 423 00 19. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019