Algemene voorwaarden advocaat

Als ondernemer kunnen veel zakelijke problemen voorkomen worden door het realiseren van goede algemene voorwaarden. De precieze inhoud van de algemene voorwaarden zal per branche verschillen. De inhoud heeft ook te maken met de diensten die u levert, iemand die tuinen aanlegt zal andere voorwaarden moeten hanteren dan iemand met een massagesalon. Wilt u goede algemene voorwaarden opstellen die passen bij uw bedrijf? Het is verstandig om een advocatenkantoor in de hand te nemen. Zo weet u zeker dat uw algemene voorwaarden voldoen aan de laatste juridische eisen. 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Cliënt heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

De algemene voorwaarden zijn de regels die jij als ondernemer wilt laten gelden op alle contracten die je gaat afsluiten met klanten of opdrachtgevers. Daarom is het van belang om de algemene voorwaarden op een correcte wijze vast te leggen. Zo weten uw opdrachtgevers, leveranciers, klanten, partners en afnemers waar ze aan toe zijn. In de voorwaarden worden zaken meegenomen als informatie over de levering, de betaling, garantietermijnen, aansprakelijkheid en eventuele reparaties. Wij adviseren ondernemers graag met het opstellen van commerciële contracten en kunnen ook met u meedenken over het opstellen van algemene voorwaarden. 

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met het opstellen van contracten, het uitvoeren en beëindigen van contracten. Ook het opstellen van algemene voorwaarden is hier een wezenlijk onderdeel van. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent, onze juristen hebben jarenlang ervaring en geven juridisch advies binnen iedere branche. Iedere onderneming is anders en heeft zijn eigen speciale wensen. Hiervoor kunnen wij in overleg met u passende algemene voorwaarden opstellen.

 

De Brouwer Advocaten inschakelen

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen over de algemene voorwaarden en wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Het team van De Brouwer Advocaten helpt u graag verder met al uw vragen rond algemene voorwaarden.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons op werkdagen bereik tussen 09.00 en 17.00 uur. Neem hiervoor telefonisch contact op via 010 423 00 19 of stuur een mail naar info@debrouweradvocaten.nl. Daarnaast kunt u ook altijd een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019