Aansprakelijkheid aanrijding

Heeft u onlangs een aanrijding gehad? En wilt u graag achterhalen wie er voor dit verkeersongeval aansprakelijk is? De advocaten van De Brouwer Advocaten kunnen u hierbij het beste adviseren. Onze letselschade advocaten hebben veel ervaring met situaties waarbij het onduidelijk is wie aansprakelijk is voor het ongeval. Wilt u graag rechtsbijstand van gespecialiseerde advocaten? Het team van letselschade specialisten staat voor u klaar! Dankzij de jarenlange ervaring met letselschade kunnen onze specialisten u het best bijstaan met persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of een advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.

 

Schade verhalen na aanrijding

Als gevolg van het ongeval heeft u waarschijnlijk schade opgelopen. Denk hierbij aan schade aan uw auto of fiets, maar ook letselschade. Om vast te kunnen stellen welk bedrag u bij de aansprakelijke partij kunt verhalen, verdiepen onze advocaten zich tot in detail in uw situatie. Onze specialisten weten als geen ander welke kosten u kunt verhalen bij een verkeersongeval. Afhankelijk van de situatie en de partijen die betrokken zijn geweest bij het ongeval wordt bepaald wie hiervoor aansprakelijk is. 

 

Schakel de expertise van De Brouwer Advocaten in! 

Bent u onlangs betrokken geraakt bij een aanrijding? En wilt u graag uw schade verhalen bij de tegenpartij? Schakel dan de hulp in van De Brouwer Advocaten. Wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeval wilt u de schade natuurlijk verhalen op de aansprakelijke partij. De Brouwer Advocaten staat u graag bij tijdens dit proces, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw schade kunt verhalen op de aansprakelijke partij. 

Wilt u graag meer weten over de expertise van De Brouwer Advocaten? Of wilt u graag bijstand van een letselschade specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 010 – 423 00 19 of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de mail: info@debrouweradvocaten.nl. Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Wat klanten over ons zeggen

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019