Aanrijding motor

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding met een motor? Heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Bij De Brouwer Advocaten kunnen wij u helpen een mogelijke schadevergoeding te claimen. Een motorrijder loopt veel meer risico’s dan een automobilist tijdens de deelname aan het verkeer. Bij een aanrijding heeft een motorrijder eerder last van (blijvend) letsel dan een automobilist. Heeft u letselschade opgelopen tijdens een  aanrijding met de motor? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een mogelijke schadevergoeding claimen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met het snel afhandelen van een zaak en zorgen voor het eisen van een geschikte schadevergoeding.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Schadevergoeding claimen

Op het moment dat u de tegenpartij aansprakelijk wilt stellen, is het van belang dat dit aan te tonen valt. Daarnaast moet duidelijk zijn wat de schade is die u heeft opgelopen. Daarom is het belangrijk dat er, tijdens en na de aanrijding, bewijs wordt verzameld. Denk hierbij aan schade aan de motor, de letselschade die u heeft opgelopen, alle medische en onvoorziene kosten die u heeft gemaakt, inkomensverlies enzovoort. Neem contact op met een letselschade advocaat van De Brouwer Advocaten om de hoogte van de schadevergoeding te bepalen.

 

Contact opnemen met een letselschade advocaat?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen of wilt u een letselschade advocaat inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een bijpassende schadevergoeding voor u afdwingen. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of door te bellen naar 010-423 00 19. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00-17:00.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019