mw. mr. S. van Buuren

Stephanie heeft veel ervaring en is al tien jaar werkzaam in het rechtsgebied personen– en familierecht. Stephanie is een goede advocaat en dat blijkt ook wel uit de vele positieve recensies die cliënten over haar schrijven.

Doordat Stephanie dagelijks bezig is met het personen- en familierecht heeft zij inmiddels veel ervaring opgedaan en is zij erg bedreven in het procederen.

Als geen ander kan Stephanie luisteren naar haar cliënten, de juiste vragen stellen en deze informatie dan binnen de kortste keren omzetten in een uitvoerig en gedetailleerd processtuk. Op deze manier worden rechters, die de zaak vaak schriftelijk voorbereiden, op voorhand goed geïnformeerd en kunnen zij zich een juist beeld van de situatie vormen nog voordat ze partijen op zitting zien.

In dit proces is Stephanie transparant naar de cliënten, zodat deze op voorhand exact weten waar zij aan toe zijn als zij een procedure starten.

Stephanie legt haar cliënten alles haarfijn uit en licht haar adviezen ook uitgebreid aan cliënten toe. Indien er dan geprocedeerd wordt zijn er weinig verrassingen meer. Vanwege het feit dat Stephanie praktijk houdt in Rotterdam heeft zij inmiddels met veel internationale echtscheidingen, met daarbij ook partijen die vaak zelfstandig ondernemer zijn, te maken. Dit wordt onder collega’s gezien als echtscheidingsrecht 2.0 en ook daar draait Stephanie haar hand niet voor om. Stephanie behandelt alleen in schrijnende gevallen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Als het lekker weer is gaat Stephanie graag met haar huisdier “beer“ skeeleren en reist ze graag de wereld rond.