Specialisme

Cher Schuurink heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit Leiden. Na het afronden van haar Bachelor volgde Cher de masteropleidingen Civiel-, straf en ondernemingsrecht.


mw. mr. C.S. Schuurink

Nog tijdens haar studie begon Cher haar juridische carrière bij de vakbond, waar Cher werkzaam was als juriste en cao-onderhandelaar. Hierna maakte Cher de overstap naar de advocatuur. Wel bleef Cher als bestuurder verbonden aan de vakbond.

Hoewel Cher brede juridische kennis heeft en ervaring heeft opgedaan op diverse rechtsgebieden, bijt Cher zich het liefst vast in zaken op het gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Cher lost problemen van haar cliënten graag efficiënt op. Niet alleen zo snel- en voordelig mogelijk, ook streeft Cher ernaar relaties niet onnodig onder druk te zetten.

Daarnaast voelt Cher zich als een vis in het water als het aankomt op onderhandelen. Het vóórkomen van een procedure door het bereiken van een bevredigend schikkingsresultaat is meestal de betere oplossing. Komt het uiteindelijk dan toch aan op een procedure, dan heb je aan Cher een zorgvuldige en slagvaardige advocaat.

Bent u op zoek naar een advocaat die snel en adequaat handelt? Dan bent u bij Cher Schuurink aan het juiste adres.