Hanke van Drenth is meer dan dertien jaar advocaat op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht. Door de jaren heen heeft Hanke ervaring opgedaan bij verschillende kleine en middelgrote advocatenkantoren.


mr. J.F. (Hanke) van Drenth

Hanke is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en arbeidsrecht en is naast advocaat ook werkzaam als mediator. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), staat ingeschreven in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en neem deel aan de verwijzingsvoorziening ‘mediation naast rechtspraak’.

Hanke heeft jarenlange ervaring met complexe procedures en mediation-trajecten. Procedures en het zijn van advocaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het voeren van procedures is in sommige gevallen ook nodig. Echtscheidingen, problemen met zorgregelingen, discussie over alimentaties en andere zaken hebben automatisch een grote impact op uw leven en het leven van kinderen. Een procedure moet daarom goed en alleen als nodig worden ingezet.

Als advocaat en mediator heb je een grote en belangrijke rol in de wijze waarop mensen hun problemen bespreekbaar maken en oplossen. Humor, flexibiliteit en een hoge mate van veiligheid staan hoog in het vaandel. Hanke zal u adequaat helpen met uw probleem en werkt samen met u aan een duurzame oplossing. Dat kan samen in mediation en anders bij de rechter. Soms is mediation immers niet zaligmakend en dient een derde de knoop door te hakken.

Bent u op zoek naar een betrokken en gedreven advocaat en/ of mediator, die weet waar hij het over heeft? Dan bent u bij Hanke van Drenth aan het juiste adres.