Merkenrecht advocaat

Bent u op zoek naar een merkenrecht advocaat? Dan bent u bij De Brouwer Advocaten Rotterdam op het goede adres. Op het moment dat u een merk heeft, is het belangrijk dat u weet wat uw rechten zijn. Om zo goed mogelijk bescherming te krijgen voor uw merk, is het van belang dat u uw merk inschrijft in het merkenregister. Wordt er toch inbreuk gedaan op uw recht? Schakel dan een merkenrecht advocaat in.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of heeft u een merkenrecht advocaat nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met het snel afhandelen van een zaak en zorgen voor het eisen van een geschikte schadevergoeding.

  • De Brouwer Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar cliënten, werknemers en de samenleving.
  • Wij bieden uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en personen- en familierecht.
  • Client heeft na een intake binnen 24 uur een concept processtuk in de mail.
  • Heldere tarieven en afgesproken prijzen, duidelijkheid over tarieven.
  • Bij erkende aansprakelijkheid is de client ons geen honorarium verschuldigd.

Het merkenrecht

Het merkenrecht is een onderdeel van het intellectuele eigendomsrecht. Het merkenrecht is een bescherming voor uw merk. Dit houdt in dat de merknaam alleen met toestemming van de eigenaar gebruikt mag worden. Het is belangrijk dat de eigenaar zijn merk registreert. De eigenaar kan woorden, cijfers, afbeeldingen, logo’s, vormen, kleuren en klanken registreren voor zijn merk. Door uw merk te registreren in het merkenregister heeft u het recht om andere te verbieden uw merk te gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat men inbreuk doet op uw handelsrecht. Aangezien dit erg schadelijk kan zijn voor uw bedrijf wordt geadviseerd een handelsrecht advocaat in te schakelen.

Registreren

De registratie kan bij verschillende bureaus gedeponeerd worden. Zo kan je je merk registreren voor de Benelux, de Europese Unie en internationaal. Bij het internationale register kan het merk alleen geregistreerd worden voor de landen die aangesloten zijn bij de overeenkomst of het protocol van Madrid. Alle overige landen die hier niet bij aangesloten zijn, moeten bij hun eigen nationale kantoor geregistreerd worden. Doet iemand inbreuk op uw merkenrecht? Laat u dan bijstaan door een merkenrecht advocaat van De Brouwer Advocaten Rotterdam.

Een merkenrecht advocaat nodig die u bijstaat?

Heeft u een merkenrecht advocaat of letselschade advocaat nodig die u bijstaat? Neem dan contact met De Brouwer Advocaten Rotterdam. Wij helpen u met het snel afhandelen van een zaak en een geschikte schadevergoeding te eisen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 – 423 00 19. Ook kunt u ons mailen naar info@debrouweradvocaten.nl of het contactformulier in te vullen op onze site.

Wat klanten over ons zeggen:

Vriendelijk, “to-the-point”, en fijn adviserend. Men mag zich zeer welkom voelen bij de heer de Boer. Whats-app contact is een aanvulling op uw service.

R. Boudar

21/09/2018

TOP advocaten bureau fijn om mee te werken.

I. Cinar

23/05/2019

De kordate manier van optreden van mevrouw Van Buuren. Snelle, resolute en adequate reacties richting de wederpartij.

D. de Haan

02/10/2019

De snelheid en zekerheid in de verwerking van het bestand. Ik vond het fantastisch. U hebt me over alles geïnformeerd en ik heb veel geleerd.

T. Bosman

19/06/2019

Prettig advocatenkantoor, heel vriendelijk, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, snelle responstijd.

V. da Silva

29/05/2019